Навігація

Архів новин

Вхід

Гвардія наступу

ДО УВАГИ!

 

Докладніше

ДО УВАГИ!

 Ехінококоз – це смертельно небезпечно!

 

Щодня ми контактуємо з сотнями мільйонів живих організмів і деякі з них є особливо небезпечними та можуть стати причиною важких захворювань. Одним з таких є ехінококоз.

              

Ехінококоз – це небезпечне паразитарне захворювання, тяжка хронічна хвороба, яка викликається паразитуванням личинки гельмінта ехінокока. Характеризується хронічним перебігом та розвитком специфічних кіст в печінці, легенях, головному мозку та інших внутрішніх органах...

Докладніше

Відпочинок на неофіційних пляжах загрожує здоров’ю людей

 Незважаючи на відсутність у Новоукраїнському районі офіційних пляжів, з настанням літнього тепла все більше мешканців вирушають до водойм, щоб покупатися і відпочити на їхніх берегах. Мало хто з них думає, що таким чином наражає себе на небезпеку.

             

Новоукраїнське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області попереджає про небезпеку зараження наступними інфекціями та хворобами під час купання і відпочинку на несанкціонованих пляжах...

Докладніше

20 квітня- День вдячності волонтерам

 Щороку, 20 квітня, людство висловлює вдячність людям доброї волі, які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди.

        

Волонтером сьогодні є кожен українець, адже з початком російської агресії усі ми допомагаємо військовим та тим, хто вимушений був тікати від жахіть війни.

            

    Шановні волонтери!

            

Завдяки вам багато нужденних та знедолених отримують необхідну допомогу. Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим ви не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я.

            

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та миру. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Доземний уклін  за небайдужість та вашу добросердечність.

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля 

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля 

             

Відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з  Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98 на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій щодо розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево–Життя» та іншими громадськими ініціативами.      

Головна мета свята – підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища...

Докладніше

Вручено відзнаку голові громади

 19 квітня 2024 року офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони України,  за плідну працю і взаємодію у справі захисту національних інтересів держави, а також за активне сприяння Збройним силам України у виконанні покладених на них завдань в умовах воєнного стану, нагородив голову Добровеличківської громади Володимира Осієвського заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України  «Вогнепальна зброя»: пістолетом у комплекті з 10 патронами...

                   

Докладніше

«ЄДИНА ВЕТЕРАНСЬКА ЛІНІЯ»: ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ ДЛЯ НАДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ ТА ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА РОДИН ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

 Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної «Єдиної ветеранської лінії». Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики.

    

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України...

Докладніше

ДО УВАГИ! БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

   

Докладніше

ВІТАННЯ!

 Сьогодні, 17 квітня, відповідно до Указу Президента України від 11 жовтня 2013 року №  555/2013, відзначається професійне свято – День пожежної охорони. Це свято тих, хто щодня ризикуючи власним життям, рятує сотні інших, ліквідовує пожежі, наслідки стихії.

          

Шановні працівники пожежної охорони!

        

Вітаємо вас із святом – Днем пожежної охорони!

         

Щиро дякуємо вам за професіоналізм, мужність, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу, відвернути біду.

           

Бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях.

         

Миру та Перемоги!

                       

З повагою, селищний голова                      Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

 Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

                   

Ця програма дасть можливість опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами / електромонтерками з обслуговування підстанцій. Така ініціатива запроваджена для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їхніх близьких.

Докладніше
←  повернутися 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 143 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада