Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Державна служба зайнятості інформує » Для роботодавців » Яким чином під час дії воєнного стану роботодавці можуть подавати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця?

Яким чином під час дії воєнного стану роботодавці можуть подавати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця?

Яким чином під час дії воєнного стану роботодавці можуть подавати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця?

 

Законом України “Про зайнятість населення” встановлено, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості. Для отримання дозволу (продовження дії дозволу) роботодавець звертається до регіонального центру зайнятості із заявою та відповідним комплектом документів.

Подавати заяви роботодавці можуть безпосередньо до регіонального центру зайнятості або через місцеві центри надання адміністративних послуг. Наразі також діє експериментальний проєкт, який дозволяє подавати документи через базові центри зайнятості або філії обласного центру зайнятості.

На період дії воєнного стану  Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану” (набрав чинності 07.05.2022) доповнено прикінцеві положення Закону України “Про зайнятість населення” нормою, яка передбачає, що заява роботодавця на видачу та продовження дії дозволу (разом з документами) може бути подана будь-якими засобами комунікації, у тому числі електронними.

 

#Електронний_кадровий_клуб

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада