Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Державна служба зайнятості інформує » Для шукачів роботи » Для успішного працевлаштування треба не багато: бажання і цілеспрямованість

Для успішного працевлаштування треба не багато: бажання і цілеспрямованість

Для успішного працевлаштування треба не багато: бажання і цілеспрямованість

 

Які навички отримують військовослужбовці під час несення військової служби, як застосувати їх у цивільному та професійному житті – саме про це говорили ветерани та ветеранки АТО/ООС, які перебувають на обліку в центрах зайнятості  різних регіонів, під час онлайн-тренінгу «5 кроків до успішного працевлаштування». Підключилися до онлайн-конференції на базі платформи  Zoom незайняті трудовою діяльністю мешканці Кіровоградської, Київської, Житомирської, Запорізької, Львівської, та Полтавської областей.

Тренінг проводився фахівцями ГО «Центр зайнятості вільних людей» у рамках реалізації проєкту «Воїну – гідна праця», що фінансується Європейським Союзом, впроваджується Міжнародною організацією з міграції IOM Ukraine та сприяє соціальній адаптації ветеранів АТО/ООС через допомогу у працевлаштуванні, навчанні та перекваліфікації.

Тренеркою на заході була Оксана Філоненко, виконавча директорка ГО «Центр зайнятості Вільних людей», засновниця та координаторка проєкту «Воїну – гідна праця», розробниця програм соціальної адаптації через навчання, працевлаштування та розвиток підприємництва, засновниця всеукраїнської інформаційної кампанії «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО».

Який шлях обрати у цивільному житті, як безболісно адаптуватися до реалій сьогодення та мирного життя, яку роботу обрати та чому саме цю, як успішно підготуватися та пройти співбесіду з роботодавцем і налагодити з ним комунікації, як скласти резюме, яке приверне до себе увагу, – ці та інші питання активно обговорювали учасники вебінару з тренеркою.

Учасники тренінгу обмінювалися думками і досвідом пошуку роботи, аналізували перешкоди, що заважають працевлаштуванню, говорили про інші проблемні питання, які виникають у повсякденному житті.

Ментор заходу відповіла на численні запитання учасників тренінгу, запросила до співпраці та спілкування, у тому числі із застосуванням інструментів соціальної мережі Facebook.

Колишній атовець із селища Добровеличківки Віктор Онищенко повідомив, що на тренінгу він отримав чимало цікавої та корисної інформації. Головне – він зрозумів, що до співбесіди з роботодавцем треба готуватися: «Враження роботодавця про себе не можна справити двічі, а значить, треба зібратися і налаштуватися, щоб презентувати себе з найкращої сторони, адже другого шансу не буде. Для успішного працевлаштування треба не багато: бажання і цілеспрямованість».

 

О. Гинькут, провідний фахівець з профорієнтації сектору активної підтримки безробітних відділу надання соціальних послуг Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада