Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини

  ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

26 липня 2024 року в приміщенні КЗ «Центр культури і дозвілля» відбувся святковий захід до Дня медичного працівника. З вітальним словом до присутніх працівників галузі звернулась секретар селищної ради Алла ГОРБАТЮК, яка подякувала медикам за їх сумлінну працю та вручила нагороди департаменту охорони здоров'я Кіровоградської обласної військової адміністрації, Новоукраїнської районної військової адміністрації та Добровеличківської селищної ради...

Докладніше

Відбулося засідання шістдесят третьої сесії Добровеличківської селищної ради восьмого скликання

25 липня 2024 року секретар селищної ради Алла Горбатюк провела засідання чергової сесії Добровеличківської селищної  ради.

 

Перед початком роботи депутати селищної ради та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та подякували силам оборони України за захист .

 

В ході роботи депутати внесли зміни до цільових Програм територіальної громади, затвердили Стратегію розвитку Добровеличківської селищної територіальної громади на період до 2027 року та План заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії  розвитку Добровеличківської селищної територіальної громади на період до 2027 року, ухвалили Програму забезпечення безперервного розрахунково-касового обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів Добровеличківської селищної ради в Управлінні  Державної казначейської служби України в Добровеличківському районі та дотримання належного рівня кібербезпеки на 2024-2026 роки та внесли зміни до бюджету громади.

 

Окрім того, розглянули питання, що стосуються управління майном комунальної власності та земельних відносин.

 

По завершенню пленарного засідання депутати селищної ради виявили ініціативу та провели робочу зустріч із керівництвом, на якій дали ряд пропозицій щодо роботи комунальних підприємств громади в сфері ремонту доріг та утримання території.

 

Поздоровлення з ювілеєм

Сьогодні 24 липня 2024 р. святкує свій поважний ювілей КАЛЬНИЙ Василь Антонович з села Хрестище Слов'янського району Донецької області, який 07 лютого цього року переїхав зі Слов'янська до села Тернове...

Докладніше

Добровеличківська громада попрощалася з вірним сином України

 Йде війна, в якій щодня гинуть військові, цивільні, проливається кров, розлучені родини, зламані життя.

 

Щоразу  чорна звістка з фронту змушує оплакувати болючу втрату,  вже плачуть не очі, вже плачуть серця матерів, батьків, дітей, коханих, друзів, побратимів...

Докладніше

Програма побудови суспільства відповідальної демократії

 

Докладніше

Хвилина мовчання. Об'єднання матерів і дружин Захисників України

Що можна встигнути за хвилину? Варіантів не так багато. Але є одна вкрай важлива справа, для якої потрібна лише хвилина вашого часу.

 

Щодня о 9 годині ми вшановуємо усіх, хто поліг за мир і безпеку нашої країни, за право жити на своїй землі за своїми переконаннями. Лише хвилина, щоб подякувати Героям. Щоб вшанувати їхній подвиг і зберегти пам’ять.

 

Ми говоримо, що герої не вмирають. Тож маємо зробити все, аби ці слова були реальністю. Тож «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» ініціює інформаційну кампанію. Щоб нагадати, наскільки важливо дотримуватися хвилини мовчання.

 

9:00 – загальнонаціональна хвилина мовчання. Зупиніться. Вшануйте тих, хто поліг, боронячи Україну!

 

ВІТАННЯ!

    Шановні військові моряки!

 Дорогі ветерани!

    

Щиро вітаємо вас із Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

    

Сучасні Військово-Морські Сили України – це «воїни трьох стихій», які виконують поставлені завдання за будь-яких умов бойової обстановки. Вони знищують ворогів на морі, на суші, в повітрі...

 

 

 

Докладніше

ВІТАННЯ!

                                      Шановні судові експерти!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем судового експерта!

   

Ваша професія – одна з найскладніших. Ви володієте глибокими знаннями та навичками, які дозволяють вам збирати та досліджувати докази, надавати неупереджені висновки, які мають вирішальне значення для прийняття справедливих судових рішень...

  

 

 

 

Докладніше

ВІТАННЯ!

                                  Шановні працівники поліції!
 
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем Національної поліції!


Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки.

  

В умовах війни ваша робота стала ще більш небезпечною. Але ви продовжуєте вносити свій вклад у боротьбу з ворогом, стоїте на захисті країни і гідно несете службу.

  
У день свята прийміть найщиріші вітання. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті!

  

Бажаємо мужності, витримки й наснаги, міцного здоров'я та родинного тепла вам та вашим близьким.

 

Слава Україні! Слава Героям!

 

 

З повагою,  селищний голова                                Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

 

 

ВІТАННЯ!

Шановні податківці та ветерани податкової служби!

 

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем податківця України! 

  

Ваша робота вкрай важлива, вимагає наполегливості, завзятості та наснаги. Адже саме завдяки вам державна податкова політика під контролем!

  

Бажаємо кожному сил та натхнення у нелегкій справі служіння українському народу! Реалізуйте власний потенціал, впевнено крокуйте до нових здобутків і будьте гідними свого високого обов’язку!

  

Миру,здоров’я, щастя та добра вам! Зі святом!

 

З повагою,  селищний голова                                Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

 

 

←  повернутися 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 134 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада