Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулося пленарне засідання 50 сесії Добровеличківської селищної ради 8 скликання

Відбулося пленарне засідання 50 сесії Добровеличківської селищної ради 8 скликання

  Сьогодні відбулося пленарне засідання 50 сесії Добровеличківської селищної ради 8 скликання.

Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів та віддали данину пошани героям-захисникам, хто сьогодні боронить незалежність рідної землі, захищають її суверенітет. Селищний голова Володимир Осієвський щиро подякував силам оборони  України за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що вони боронять кордони України та захищають її інтереси, твердо тримають позиції та відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати! Сотні наших земляків сьогодні виборюють свободу України, її мирне майбутнє. Ціною найдорожчого – свого життя!

 

Володимир Валерійович  вручив нашому земляку, військовослужбовцю ЗСУ Миколі Коваленку такі необхідні сьогодні «пташки», що будуть допомагати нашим хлопцям якнайшвидше здолати ворога та повідомив щодо позитивного вирішення питання забезпечення транспортним засобом.

 

Начальник другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки смт Добровеличківка  підполковник Артем АНОШКІН в активному та конструктивному діалозі із присутніми обговорили ряд питань.

 

В ході роботи було розглянуто 28 питань порядку денного: заслухано звіт про виконання програми економічного та соціального розвитку громади та звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2023 року;  внесено зміни до ряду цільових програм Добровеличківської селищної ради; прийнято чотири рішення із земельних питань та внесено зміни до Статуту Центру дитячої та юнацької творчості.

 

Детутати одностайно підтримали проект рішення щодо внесення змін до бюджету та,  зокрема,  виділили 1004000 гривень на придбання квадрокоптерів, які будуть передані для потреб наших військових.

 

Розглянули й інші важливі питання, з усіх прийнято відповідні рішення.

 

Володимир Осієвський анонсував проведення благодійного ярмарку, кошти від якого будуть спрямовані на купівлю дронів. «Ми продовжуємо допомагати нашим захисникам і  своїми добрими справами наближати ПЕРЕМОГУ! Тільки у підтримці одне одного ми зможемо подолати ворога. Ми захищаємо свою землю, майбутнє країни, життя наших дітей! Внесок кожного в загальну справу - безцінний! Взаємодопомога, підтримка та небайдужість – це ті складові, які допоможуть подолати російського загарбника, адже ми нація, ми народ!  В єдності наша сила!!! Тож разом – до Перемоги і Миру!» – підсумував очільник громади.

  



 


  

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада