Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Добровеличківська громада провела в останню путь свого земляка

Добровеличківська громада провела в останню путь свого земляка

 Життя невблаганне… В його щоденному вирі ми дуже часто назавжди втрачаємо тих людей, які є зразком для оточуючих, прикладом для наслідування.

 

Сьогодні вся Добровеличківська громада проводжала в останню путь нашого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Взводова Олександра Михайловича, серце якого зупинилося 4 грудня 2023 року  на 49-му році його життя.

 
Народився Олександр  11 вересня  1974 року в селі Майданецьке Черкаської області.

Навчався в Майданецькій середній школі.

З лютого по липень 2000 року був курсантом Херсонського факультету Запорізького юридичного інституту МВС України.

 

Свою трудову діяльність розпочав в Добровеличківському  районному відділі Управління Міністерства Внутрішніх справ України в Кіровоградській області, де і працював 18 років на посадах дільничного інспектора міліції , оперуповноваженим-черговим частини Помічнянського міського відділення міліції, оперуповноваженим групи кримінальної міліції у справах неповнолітніх кримінальної міліції, начальником сектору карного розшуку, начальником сектору реагування патрульної поліції  Добровеличківського відділення поліції.

 

Олександр мав чудову родину - дружину Ірину та двох донечок Катрусю та Богдану, був для них люблячим чоловіком та татусем.

 

Поклик душі призвав його до боротьби за правду, свободу, незалежність своєї Батьківщини. 27 вересня 2020 року Олександр Михайлович підписав контракт  та став на захист  нашої держави. Був прикладом для інших побратимів, його бойовий дух вражав стійкістю і мужністю.

Рідні, друзі будуть пам’ятати Олександра, як доброго та позитивного чоловіка, одночасно мужнього та сміливого воїна, який у свої 49 випробував смак війни.

Прощання з загиблим воїном-земляком проходило в селищі Добровеличківка.

Зі словами співчуття до родини та близьких загиблого звернувся Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський:

 

«Неможливо уявити, наскільки сильним є материнський біль, біль дітей та дружини, коли втрачаєш рідного сина, коханого чоловіка та  найкращого татуся. Ніщо і  ніколи не зможе заспокоїти горе рідних.

Рідні та близькі ! Ми поділяємо ваше горе й біль втрати. Світла пам’ять про Олександра збережеться в серцях усіх, хто його знав і любив. Вічна пам’ять захиснику України!».

  

Пам’ять Взводова Олександра Михайловича було вшановано хвилиною мовчання.

Також, свої співчуття рідним та близьким загиблого висловили начальник мобілізаційного відділу другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Смілянець, настоятель Свято-Миколаївської церкви Андрій Савельєв. 

  

Поховали Олександра Михайловича на селищному кладовищі. Останню шану загиблому воїну-захиснику віддали воєнним салютом.

 

Вічна пам’ять нашому захиснику, який тепер із небес буде охороняти наш мир і спокій!

Вічна слава Олександру Михайловичу!

  

 

 

 

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада