Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулася 52 позачергова сесія Добровеличківської селищної ради

Відбулася 52 позачергова сесія Добровеличківської селищної ради

 08 грудня 2023 року депутати селищної ради зібралися для роботи. До порядку денного  52 позачергової сесії було включено 18 питань. Усі вони попередньо детально були опрацьовані на засіданнях депутатських комісій.  

 

Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять всіх українців, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів. Селищний голова Володимир Осієвський щиро подякував силам оборони  України за мужність, силу, витривалість, за те, що стійко боронять незалежність та суверенітет нашої держави! Напередодні наші захисники передали відеопривіт жителям громади, всім, хто невтомно допомагає їм виборювати спільну перемогу і це послання було продемонстровано на екрані в сесійній залі. Очільник громади зазначив, що ми і надалі маємо підтримувати військових і для цього сьогодні було проведено благодійний ярмарок, метою якого став збір коштів для придбання комплектуючих для виготовлення і передачу на фронт дронів – камікадзе. Володимир Валерійович подякував кожному, хто долучився до ярмарку і повідомив, що спільними зусиллями  було зібрано 225 340 гривень та 10 американських доларів. Але на цьому не зупиняємось і збір коштів продовжується на рахунок БФ Ревуцький.

 

Завдяки злагодженій роботі профільних комісій, що відбулися напередодні, депутати одноголосно підтримали всі проєкти рішень.

 

Після розгляду усіх питань порядку денного селищний голова Володимир Осієвський дав ряд доручень  та подякував депутатам за постійну підтримку всіх  задумів та гарних справ, спрямованих на підтримку ЗСУ.

  

 

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада