Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

 Сьогодні, 21 грудня 2023 року, в сесійній залі Добровеличківської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено двадцять питань.

  

Виконавчий комітет схвалив проєкт бюджету громади на 2024 рік із подальшим внесенням його на розгляд сесії селищної ради. Також схвалено й проєкти цільових програм на 2024 рік.

    

Частина питань була підготовлена відділом соціального захисту населення та стосувалася надання щомісячної матеріальної допомоги жителям територіальної громади, які знаходяться на гемодіалізі, здійснення виплат довічної щомісячної стипендії, батьківської плати за харчування дитини, затвердження сум компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

    

Також були розглянуті питання надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердження плану роботи виконавчого комітету селищної ради на 2024 рік, надання дозволу на розміщення реклами та звіт про роботу поліцейського офіцера громади.

   

За результатами розгляду питань порядку денного були  прийняті відповідні рішення.

     

    

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада