Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулась 53 сесія Добровеличківської селищної  ради

Відбулась 53 сесія Добровеличківської селищної  ради

 Добігає кінця 2023-й рік, то ж для Добровеличківської територіальної громади, як і для всіх громад, -  це період прийняття бюджету та усіх Програм на наступний рік.

    

У п’ятницю, 22 грудня, відбулась 53 сесія Добровеличківської селищної  ради. Перед початком засідання педагоги та вихованці Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості привітали присутніх із прийдешнім Різдвом Христовим. Як і годиться гостинним господарям, до оселі яких завітали такі гості, присутні «задонатили» у скриньку колядників кошти, що будуть передані для потреб ЗСУ, а селищний голова ще й пригостив дітей солодощами.  

    

Вже вдруге на пленарному засіданні демонструється так званий «Привіт із фронту». Наші земляки-захисники передали відеозвернення та подякували за постійну підтримку Добровеличківського селищного голови, депутатського корпусу та всіх небайдужих жителів громади, які не втомлюються допомагати воїнам здобувати перемогу.

  

У ході пленарного засідання затверджено ряд цільових програм на 2024-й рік і внесено зміни до вже діючих, ухвалено рішення щодо перейменування 4 вулиць та провулків в селищі Добровеличківка, затверджено перелік вулично-дорожньої системи, ініційовано перейменування елементів вуличної мережі,  прийнято основний фінансовий документ – БЮДЖЕТ-2024 та інші питання життєдіяльності громади

Голова Добровеличківської територіальної громади Володимир Осієвський подякував депутатам за сумлінну працю та порозуміння в сесійній залі. «Результат нашої співпраці – це стабільна робота закладів, підтримка сімей загиблих і зниклих безвісті, постійна та всебічна допомога нашим захисникам та багато-багато іншого. Дякую, що всі питання, які сьогодні були винесені на сесію, прийняті. Звісно, цьому передувала величезна робота, пророблена депутатським корпусом, членами виконавчого комітету, керівниками установ, підприємств і організацій комунальної власності  та структурними підрозділами апарату селищної ради. А це маса документів, детальних прорахунків, правок, консультацій. Але слід зазначити, що у конструктивних  спорах народжується істина, а в нашому випадку – важливі для розвитку громади рішення» - підсумував сьогоднішнє засідання Володимир Валерійович. Очільник громади привітав присутніх із прийдешнім Різдвом Христовим і побажав всім землякам, аби скоріше здійснилося  заповітне бажання всіх українців - ПЕРЕМОГА! А ще миру, спокою, взаєморозуміння, достатку, щастя, тепла у родинах!

    

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада