Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулось пленарне засідання п’ятдесят шостої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання

Відбулось пленарне засідання п’ятдесят шостої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання

 Сьогодні, 23 лютого, під головуванням селищного голови Володимира Осієвського, відбулось пленарне засідання п’ятдесят шостої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання. На сесію прибули та зареєструвались 20 депутатів. До порядку денного було внесено 35 питань.

           

Сесія розпочалась, традиційно, з Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять всіх українців, які загинули внаслідок російського вторгнення. На початку сесії селищний голова подякував силам оборони України за мужність, силу, витривалість, патріотизм, за те, що ми маємо змогу сьогодні жити і працювати! Також привітав депутата селищної ради Андрія Огребу, який саме сьогодні відзначає свої іменини.

       

Головними питаннями порядку денного, безперечно, стали звіт селищного голови про діяльність виконавчих органів ради у 2023 році та звіти про виконання Програми соціально-економічного  розвитку і бюджету громади за минулий рік.

      

Депутатський корпус одноголосно прийняв зміни до ряду цільових Програм, виділив кошти на придбання комунальної техніки, мультимедійних дошок для загальноосвітніх закладів, затвердив Статут комунального підприємства «Нілот», безоплатно передав військове обладнання на потреби військової частини та затвердив план роботи на поточний рік.

      

Також прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань та діяльності старостинських округів.

      

Завдячуючи плідній роботі профільних комісій, засідання яких відбулися напередодні, сесія пройшла злагоджено і по всім питанням порядку денного прийняті позитивні рішення.

                                  

   

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада