Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулося пленарне засідання 57 позачергової  сесії VIII скликання Добровеличківської селищної  ради

Відбулося пленарне засідання 57 позачергової  сесії VIII скликання Добровеличківської селищної  ради

 Сьогодні, 5 березня 2024 року, під головуванням селищного голови Володимира Осієвського, відбулося пленарне засідання 57 позачергової  сесії VIII скликання Добровеличківської селищної  ради.

   

На початку роботи присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Також, очільник громади подякував силам оборони України за мужність, стійкість та патріотизм.

 

Традиційно, Володимир Валерійович, від імені всіх присутніх привітав депутатів, які в міжсесійний період відзначали іменини.

 

До порядку денного сесії було внесено 4  питання. В ході пленарного засідання депутати одноголосно прийняли рішення щодо передачі  в оренду  комунального майна, про впровадження в Добровеличківці погосподарського обліку та схвалено два рішення щодо надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою.

 

Володимир Валерійович повідомив присутніх про те, що на території розпочалися роботи по наведенню належного санітарного стану. І вчора працівники селищної ради спільно із представниками Новолутківського старостинського округу провели прибирання кладовища в селі Новолутківка. «Такі роботи будуть проведені на території кожного населеного пункту і до Великодня ми наведемо лад на території» - запевнив голова селищної ради.

 

Підводячи підсумки роботи Володимир Осієвський закликав невтомно працювати на Перемогу, допомагати силам оборони України здолати ворога. «У нас кожного дня є звернення від земляків, які захищають країну на різних напрямках. Завжди є потреба в автомобілях і запчастинах до них. Наразі нашою громадою вже придбано 45 автомобіль, який невдовзі  передамо воїну-земляку. Величезна потреба у дронах. Тому долучайтеся до зборів на придбання дронів та комплектуючих до них! Допомагайте самі або ж гуртуйтеся разом із нами!»

 

Секретар селищної ради Алла Горбатюк нагадала депутатам за необхідність до 1 квітня подати декларації.

 

Сесія, як завжди, пройшла злагоджено, про всім питанням прийняті позитивні рішення.

   

 

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада