Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Офіційне оприлюднення » Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селищі Добровеличківка

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селищі Добровеличківка

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування в селищі Добровеличківка вулиці Гагаріна на вулицю Олександра Яремчука, вулиці Ніколаєва на вулицю Олександра Пальмова, провулку Леонова на провулок Віктора Заворотнюка.

    

Організатор громадського обговорення – Добровеличківська селищна рада.

    

Пропонується перейменування вулиці Гагаріна на вулицю Олександра Яремчука, вулиці Ніколаєва на вулицю Олександра Пальмова, провулку Леонова на провулок Віктора Заворотнюка, що в смт Добровеличківка Новоукраїнського району, Кіровоградської області.

Пропозиція щодо перейменування вулиць та провулку внесена депутатами Добровеличківської селищної ради.

    

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 27000, вул. Незалежності, 112 смт Добровеличківка, Новоукраїнського району, Кіровоградської області, або на електронну пошту селищної ради: public@dobra-rada.gov.ua, або за телефоном: (05253) 5-12-68.

    

Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з використанням офіційного веб-сайту селищної ради, громадських слухань в строк до 28 лютого 2024 року.

   

Громадські слухання відбудуться 26 лютого 2024  року об 10:00 в приміщенні Добровеличківської селищної ради по Незалежності, 112 смт Добровеличківка. Акредитація представників засобів масової інформації, реєстрація учасників за 30 хвилин до початку слухань.

   

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Добровеличківській селищній раді –  поштова адреса: 27000, вул. Незалежності, 112 смт. Добровеличківка, Новоукраїнського району, Кіровоградської області; електронна пошта: public@dobra-rada.gov.ua;  телефон: (05253) 5-12-68.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є перший заступник селищного голови Яцевич Олександр Валерійович.

    

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Добровеличківської селищної ради за посиланням: https://dobra-rada.gov.ua// протягом 3 днів після проведення громадських слухань.

  

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

   

Про зміну назви вулиці Гагаріна на вулицю Олександра Яремчука, вулиці Ніколаєва на вулицю Олександра Пальмова, провулку Леонова на провулок Віктора Заворотнюка

    

Обгрунтування: Родичі загиблих героїв-земляків просять перейменувати вулицю Гагаріна  на честь загиблого Яремчука Олександра Юрійовича, який народився в с.Дружелюбівка та проживав на вулиці Гагаріна, вулицю Ніколаєва на честь загиблого Пальмова Олександра Аркадійовича, який проживав на цій вулиці, провулок Леонова на честь загиблого Заворотнюка Віктора Олександровича, який народився в смт Добровеличківка та проживав по провулку Леонова.

  Інформаційні довідки додаються.

    

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
про фізичну особу

ЯРЕМЧУКА Олександра Юрійовича,

ім’ям якого пропонується перейменувати вулицю Гагаріна
у смт Добровеличківка Новоукраїнського району Кіровоградської області

    

Олександр Юрійович ЯРЕМЧУК народився 24 липня 1966 року в селі Дружелюбівка Добровеличківкого району Кіровоградської області.

1973-1983рр. - учень Дружелюбівської середньої школи.

1983 - 1990рр. - проходив службу у лавах Радянської Армії на посаді начальника секретної служби військової частини 0947 у званні прапорщика.

1991 — 2011рр. - проходить службу у РВ УМВС України Кіровоградської області на посаді інспектора Державтоінспекції.

2011р. - ветеран органів внутрішніх справ.

24 лютого 2022 р. - після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію суверенної України, призваний на службу до особового складу роти територіальної охорони відділу Новоукраїнського РТЦК.

13 травня 2022р. - переведений на службу до 2-го батальйону 57 окремої механізованої бригади, де проходив службу у званні штаб-сержанта.

Загинув 1 грудня 2022 року під м. Бахмут Донецької області, захищаючи рідну Батьківщину.

   

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
про фізичну особу

ПАЛЬМОВА Олександра Аркадійовича,

ім’ям якого пропонується перейменувати вулицю Ніколаєва у
смт Добровеличківка Новоукраїнського району Кіровоградської області

      

Пальмов Олександр Аркадійович народився 15 лютого 1974 року в селі Куніб Сесальського району Комі АРСР.

У 1985 році разом із родиною переїздить на постійне місце проживання до с. Липняжка Добровеличківського району.

1985-1991рр. - учень Липняжської середньої школи.

1992-1994рр. - строкова служба в лавах Української армії, яку проходив на кордоні з Молдовою.

1994-2022рр. - трудова діяльність: механік СТО с. Липняжка, та працюючий за контрактом у країнах Європи.

2002р. - одружився. Дружина - Пальмова Оксана.

2018.р - з’явилася донечка Єлизавета.

Після повномасштабного вторгнення російський окупантів на територію суверенної України, був мобілізований на військову службу 11 березня 2022 року. Служив у 57 бригаді (А-1436) 42 батальйоні (4279).

Загинув 01 жовтня 2022 року біля с. Сухий Ставок Береславського району Херсонської області, захищаючи рідну Батьківщину.

 

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
про фізичну особу

ЗАВОРОТНЮКА Віктора Олександровича,

ім’ям якого пропонується перейменувати провулок Леонова

у смт Добровеличківка Новоукраїнського району Кіровоградської області

       

Віктор Олександрович Заворотнюк народився 1 серпня 1970 року в селищі Добровеличківка Кіровоградської області, але родина проживала за місцем роботи батька - село Федорівна Добровеличківського району.

1976-1985рр. - учень Федорівської загальноосвітньої школи 1-11 ступенів.

1985 - 1987рр. - учень Добровеличківської загальноосвітньої школи- інтернагу І-ІІІ ступенів.

1987— 1992рр. - студент Кіровоградського будівельного технікума

1988 - 1990рр. - строкова військову служба в лавах Української армії.

1990 - 2022рр. - трудова діяльність: Добровеличківський цукровий завод; відділ освіти Добровеличківської райдержадміністрації; ФГ “Неофіта”; приватний підприємець.

24 лютого 2022 року призваний на службу до лав ЗСУ після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію суверенної України. Служив у 57 бригаді (А 1736).

Загинув 1 вересня 2022 року біля н.п. Андріївка на Херсонщині, захищаючи рідну Батьківщину.

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада