Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Офіційне оприлюднення » Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селищі Добровеличківка та селі Липняжка.

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селищі Добровеличківка та селі Липняжка.

 Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селищі Добровеличківка та селі Липняжка.

                  

Організатор громадського обговорення – Добровеличківська селищна рада.

                      

Пропонується перейменування вулиці Челюскінців на вулицю Володимира Дігтяренка або Артура Гутовського, вулиці Пушкіна на вулицю Михайла Іванова, вулиці Козацької на вулицю Сергія Тюпи, вулиці Вишневої на вулицю Олексія Ковальова, вулиці Тітова на вулицю Станіслава Самолевського, вулиці Європейської на вулицю Віталія Невельського, вулиці Земледарна на вулицю Володимира Ковальського, вулиці Суворова на вулицю Сергія Ярошенка вулиці Зарічної на вулицю Анатолія Горіцина, провулку Карбишева на провулок Євгена Приступи, що в смт. Добровеличківка Новоукраїнського району, Кіровоградської області та вулиці Зої Космодем’янської на вулицю Юрія Низька в с.Липняжка Новоукраїнського району, Кіровоградської області.

                        

Пропозиція щодо перейменування вулиць та провулку внесена депутатами Добровеличківської селищної ради.

                              

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 27000, вул. Незалежності, 112 смт. Добровеличківка, Новоукраїнського району, Кіровоградської області, або на електронну пошту селищної ради: public@dobra-rada.gov.ua, або за телефоном: (05253) 5-12-68.

                             

Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з  використанням офіційного веб-сайту селищної ради, громадських слухань в строк до 3 червня 2024 року.

                                            

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Добровеличківській селищній раді –  поштова адреса: 27000, вул. Незалежності, 112 смт. Добровеличківка, Новоукраїнського району, Кіровоградської області; електронна пошта: public@dobra-rada.gov.ua;  телефон: (05253) 5-12-68.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є перший заступник селищного голови Яцевич Олександр Валерійович.

                                    

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Добровеличківської селищної ради за посиланням:  https://dobra-rada.gov.ua//   на протязі 3 днів після проведення громадських слухань.

                               

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

                                

Обгрунтування: Виконання вимог Закону України "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії".

  

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада