Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Щорічно 01 червня в світі відзначається Міжнародний День захисту дітей. Напередодні свята, Добровеличківський селищний голова зустрівся з дітьми, батьки яких вважаються безвісти зниклими та віддали життя за нашу свободу, мир та спокій. Під час зустрічі очільник громади вручив дітям подарунки. Також керівництво селищної ради разом з Кіровоградською обласною організацією Червоного Хреста України  привітали вихованців будинку сімейного типу Павла та Софії Крутофалових (с. Карбівка), в якому виховується п’ятеро дітей позбавлених батьківського піклування, з Днем захисту дітей та вручили їм подарунки.

 

01 червня 2024 року в рамках відзначення Міжнародного Деня захисту дітей в КЗ «Центр культури і дозвілля» пройшов мистецький фестиваль «Сонячне коло». Учасниками феєричного дійства стали діти з КЗ Добровеличківський ЦДЮТ, КЗ Добровеличківська мистецька школа, Добровеличківського ліцею «Лідер», КЗ Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ», Добровеличківський ліцей «Гармонія», Гнатівського ліцею «Мрія», Липнязького ліцею імені Юрія ОБЖЕЛЯНА та його Олександрівської, Карбівської та Марківської філій.  Учасників та гостей фестивалю привітав Добровеличківський селищний голова Володимир ОСІЄВСЬКИЙ, який зазначив: «Найдорожче, що в нас є – це наші діти, наше майбутнє, а обов’язок влади робити малечу щасливою». І саме на це були спрямовані зусилля всіх причетних до організації свята, щоб подарувати приємні, радісні хвилини дітворі.

 

Протягом двох годин фестивалю більше ста  дітей з різних куточків громади подарували яскраві мистецькі номери, які підготували юні таланти та їхні керівники. По завершені фестивалю всі бажаючі мали змогу посмакувати безкоштовним  попкорном та солодкою ватою, а також розважитись в колі казкових героїв за участі аматорів КЗ «Центр культури і дозвілля».

 

   

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада