У зв'язку з випадками припинення водопостачання та враховуючи те, що вода є однією з найнеобхідніших умов для людини, рекомендуємо:
для пиття використовувати лише добре прокип’ячену або бутильовану воду. Кип’ятіння є найефективнішим методом знезаражування води – для пиття та приготування їжі воду потрібно кип’ятити не менше 10 хвилин від моменту закипання
використовуйте питну воду з бюветів та інших джерел нецентралізованого водопостачання – колодязів, шахтних криниць, пунктів розливу питної води лише після обробки
зберігайте воду в закритих ємностях. Щоб не сплутати ємності, нанесіть позначки щодо призначення води (вода для пиття, вода для господарських потреб тощо)
Пам'ятайте! Вода належної якості – запорука недопущення зараження інфекційними захворюваннями та загострення хронічних хвороб