Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Економічний та соціальний розвиток » Програма ЕСР » 2023 » Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Добровеличківська селищна рада Кіровоградської області (далі - Добровеличківська селищна рада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт) "Програма економічного та соціального розвитку Добровеличківської селищної ради на 2023 рік" (далі - ДДП).

 

"Програма економічного та соціального розвитку Добровеличківської селищної ради на 2023 рік" направлена на розвиток територіальної громади за рахунок ефективного використання  економічного, соціального, фінансового, культурного, ресурсного потенціалу; підвищення бюджетоспроможності за рахунок розширення кола оподаткування та ефективного контролю за повнотою сплати податків; ефективності використання її внутрішнього природно-ресурсного  потенціалу; розвиток підприємництва; розвиток інвестиційної та інноваційної діяльності, забезпечення належного соціального захисту населення та створення сприятливих умов для підвищення його добробуту.

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування -  Добровеличківська селищна рада.

 

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 13.02.2023. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 13.02.2023 по 14.03.2023.

 

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

 

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Добровеличківська селищна рада.

 

Орган, до якого подаються зауваження - Добровеличківська селищна рада за адресою: Кіровоградська область, 27000, смт Добровеличківка, вул. Шевченка, 132, тел.факс +38 (05253) 5-12-68, public@dobra-rada.gov.ua.

 

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  13.02.2023 по 14.03.2023.

  

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської ОДА - https://ekolog.kr-admin.gov.ua/?fbclid=IwAR2lbiDagk5OjK-YL2lYW-0sn3Uu1ymJuWSJWiDTx0EdLF0qlZVooYuEPuU та Добровеличківська селищна рада.

 

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

 

Завантажити звіт СЕО: zvt_dobrovelichvka.pdf (Переглянути онлайн)  

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада