Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Економічний та соціальний розвиток » Стратегія розвитку громади » Стартував процес розробки Стратегії розвитку громади на найближчі п’ять років! Ви теж можете долучитися!

Стартував процес розробки Стратегії розвитку громади на найближчі п’ять років! Ви теж можете долучитися!

Добровеличківська селищна рада повідомляє про початок роботи над розробкою проєкту Стратегії розвитку Добровеличківської територіальної громади на період до 2027 року (далі Стратегія).

16 травня у Добровеличківській селищній раді відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії. За підтримки експертів з питань стратегічного планування міжнародної програми «U-LEAD з Європою» планується до грудня 2023 року розробити проєкт Стратегії та план заходів з її реалізації.

 

 

Розпочав засідання селищний голова Володимир ОСІЄВСЬКИЙ, який зауважив, що Стратегія дає можливість визначити основні цілі розвитку громади, врахувати інтереси сільських населених пунктів, що увійшли до складу громади, підвищити упізнаваність громади, створити належну інфраструктуру та сервісний підхід до розуміння про умови, які цікаві інвестору. Таким чином, наше завдання максимально сконцентрувати всі зусилля навколо розробки цих важливих для громади документів, як з боку селищної ради, підприємств та організацій, так і з боку мешканців, бізнесу та громадськості.

Під головуванням заступника селищного голови Валентини Саакян у засіданні робочої групи взяли участь фахівці відділів, депутати, представники закладів освіти, запрошені.

Робоча група  проведе соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробить SWOT-матрицю, проведе аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також сформулює стратегічне бачення, стратегічні напрямки, цілі та План реалізації Стратегії розвитку Добровеличківської територіальної громади на період до 2027 року.

Одним із надважливих моментів при розробці Стратегії буде опитування мешканців громади та представників бізнесу. Мета – оцінити підприємницький клімат у громаді, визначити головні, на думку людей, місцеві проблеми, а також окреслити перспективи розвитку громади.

Анкети для опитування будуть розміщені на головній сторінці офіційного сайту Добровеличківської селищної ради з посиланням на Google Форми та у соцмережах.

Просимо не бути байдужими і активно долучатися до написання Стратегії!

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада