Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » День захисту дітей

День захисту дітей

Щорічно, 1 червня міжнародною спільнотою встановлено відзначати День захисту дітей. Це прекрасне свято радості і надій знаменне закінченням навчального року та початком літнього відпочинку.

Саме в цей день, голова Добровеличківської селищної ради Володимир ОСІЄВСЬКИЙ привітав дітей, батьки яких загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Вручив їм солодкі подарунки та побажав миру, злагоди, здоров’я, достатку, душевної теплоти, сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння.

 

 

  

Протягом дня в закладах освіти та культури селищної ради було проведено конкурси, майстер-класи, вікторини,  виставки та інші заходи.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Працівниками КЗ «Добровеличківський ЦДЮТ» спільно з відділенням поліції, службою зайнятості,  Центру надання соціальних послуг населенню виконавчого апарату Добровеличківської селищної ради  для дітей внутрішньо переміщених осіб, дітей учасників бойових дій, дітей працівників критичної інфраструктури та всіх бажаючих було проведено справжнє свято радості, надії та добра. Педагоги ЦДЮТ подарували дітям хвилини безтурботності, радості, любові і згадку про мирне життя. Учасники проходили ігровий квест  із 10 станцій, на яких діти мали змогу розвинути свої здібності, таланти, перевірити спортивні навики та отримати подарунки. До участі в проведенні свята долучились також педагоги з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади.

Працівниками КЗ «Добровеличківський краєзнавчий музей» біля приміщення закладу до Міжнародного дня захисту дітей  презентовано виставку «Калейдоскоп  дитячих заходів і виставок».

На виставці експонувались фото музейних заходів, що проводились в музеї для дітей та малюнки  школярів, учасників виставок минулих років   (керівник гуртка Л. Тупчієнко).

Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

        

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада