Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Добровеличківка провела в останню путь загиблого Героя-земляка

Добровеличківка провела в останню путь загиблого Героя-земляка

Знову  горе, знову смуток у нашій громаді. Знову Добровеличківка плаче за своїм Героєм! Стоячи на колінах земляки провели в останню путь ЯРЕМЧУКА Олександра Юрійовича, відданого сина українського народу!   

 

 

ЯРЕМЧУК Олександр Юрійович народився 24 липня 1966 року в селі Дружелюбівка в родині Юрія Васильовича та Галини Павлівни Яремчуків. Зростав він життєрадісною, допитливою та кмітливою дитиною, про що свідчить гарна успішність під час навчання у школі. Закінчивши Дружелюбівську середню школу Олександр мріяв стати військовим пілотом, однак через високий зріст мріям амбіційного юнака не судилося здійснитися.

Тому, Олександр вирішив поєднати своє життя з військовою службою та протягом 6 років проходив службу в прикордонних військах Туркменістану.

Повернувшись на свою малу батьківщину та маючи хист до роботи в силових структурах, Олександр почав працювати в органах Міністерства Внутрішніх справ. Будучи відповідальною та справедливою людиною, він присвятив 20 років свого життя Добровеличківському районному відділу внутрішніх справ, працюючи в Державтоінспекції. Проявивши себе як принципову, правдолюбиву, відповідальну та цілеспрямовану особистість , Олександр завжди мав непохитний авторитет та повагу серед колег, друзів та близьких.

Головною мотивацією, підтримкою та опорою Олександра завжди була його любляча сім’я: дружина Вікторія, син Олександр та донька Людмила.

З початком  повномасштабного вторгнення Олександр, будучи щирим патріотом та гідним сином своєї Батьківщини, став на захист України, незважаючи на значні проблеми зі здоров’ям.

Брав активну участь в бойових завданнях в найгарячіших точках Херсонського та Донецького напрямків. Один з таких боїв, на жаль, став фатальним. 1 грудня 2022 року, під час виконання бойових дій під Бахмутом, серце штаб-сержанта Олександра Юрійовича ЯРЕМЧУКА зупинилося…

В черговий раз Олександр продемонстрував свою мужність,відданість та честь, залишаючись вірним присязі до останнього удару свого серця!

Прощання з загиблим воїном-земляком ЯРЕМЧУКОМ Олександром Юрійовичем проходило  біля КЗ «Центр КіД», де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.

 

 

 

 

  

Напередодні кортеж із загиблим Героєм-захисником зустрічали живим коридором шани жителі Добровеличківської громади. 

  

 

  

 

До родини та близьких загиблого зі словами співчуття звернувся Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський:

- Вся громада в глибокій скорботі та жалобі сумує  за загиблим. В цей тяжкий час всі ми висловлюємо щирі співчуття родині Олександра Юрійовича,  всім близьким та друзям нашого Героя. В цю гірку мить ми поділяємо ваше горе  та разом з вами схиляємо голови. Знайте, що людська вдячність і  пам’ять про вашого чоловіка, батька, сина, брата і друга житимуть завжди.

 

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.

 

 

 

  

Свої співчуття родині загиблого також висловили начальник мобілізаційного відділу другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Смілянець,  настоятель Свято-Варваринської церкви Юрій Гринчук та настоятель Свято-Миколаївської церкви Андрій Савельєв.

 

 

 

  


  

 

  

Поховали ЯРЕМЧУКА Олександра Юрійовича на Добровеличківському селищному кладовищі.

 

Доземний уклін тобі Воїне, за твій подвиг!

Довіку не буде прощення ворогам за горе, яке вони принесли на нашу землю!

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада