Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Не відпускає біль, не висихають сльози…

Не відпускає біль, не висихають сльози…

Невимовний біль, страждання і горе переживає наш народ через  жорстоку війну з оскаженілим окупантом. Біль від втрат наших мужніх захисників, безневинних дітей і дорослих, розтоптаних доль сотень тисяч  сімей, знищених міст і сіл України навічно оселилися в наших душах!

Щодня кровопролитна війна відбирає життя українців та українок.

Сьогодні жителі Добровеличківської громади, схиливши голови у глибокій скорботі, провели в останню путь свого Героя-земляка, військовослужбовця Збройних сил України КОБИЛЯНА Сергія Анатолійовича, який,  виявивши стійкість і мужність у важких боях за незалежність України,  загинув  18 лютого 2023 року на Донеччині, поблизу населеного пункту Невельське.

Напередодні, кортеж із загиблим Героєм-захисником зустрічали жителі Добровеличківської громади живим коридором шани, стоячи на колінах з квітами в руках.

КОБИЛЯН Сергій Анатолійович народився 17 серпня 1969 року в селі Липняжка, Добровеличківського району, Кіровоградської області. Навчався в Липнязькій середній школі, після закінчення якої опанував професію водія в Піщанобрідському ПТУ.

В 1986-1988 роках  молодий чоловік пройшов строкову військову службу і повернувся жити в рідне село. Працював водієм в колгоспі «НИВА», комунальному підприємстві «НІЛОТ» та в приватній фірмі «ПЕТРОЛЕУМ СЕРВІС». Був одружений, є двоє дорослих синів Владислав та Богдан.

Справжній патріот своєї Батьківщини, Сергій Анатолійович  не зміг спокійно всидіти вдома, коли  24 лютого росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. В березні 2022 року, став до лав Збройних Сил України і мужньо кинувся боронити рідну країну, свою родину.  

Прощання з загиблим воїном-земляком КОБИЛЯНОМ Сергієм Анатолійовичем  проходило спочатку в селі Мар’ївка, а потім в селі Липняжка біля сільського будинку культури, де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.

 

 

Зі словами співчуття до родини та близьких загиблого звернувся Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський:

 

- Сумно і боляче, коли такі чудові, з великим серцем та доброю душею люди йдуть з життя передчасно! Ми висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Сергія Анатолійовича.  Ми розділяємо ваш біль та в глибокій скорботі й жалобі сумуємо  за загиблим.

Він прагнув миру і загинув, захищаючи свою родину та Україну! Це непоправна втрата для сім’ї, рідних, побратимів, усієї нашої громади!

 

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.

  

  

  

 

  

Свої співчуття родині загиблого також висловили начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Гнєдич, вчитель інформатики  Липнязького ліцею імені Юрія Обжеляна Олександр Шеремет, настоятель Свято-Миколаївської церкви Андрій Савельєв та настоятель Свято-Варваринської церкви Православної церкви України Юрій Гринчук.         

Поховали КОБИЛЯНА Сергія Анатолійовича на Липнязькому сільському кладовищі.

 

 

Ми ніколи не забудемо подвиг вірного сина Батьківщини!

Вічна пам'ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я

захищає нашу державу!

 

Герої не вмирають! Героям слава!

 

 

 

 

 

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада