Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Добровеличківська громада попрощалась із загиблим воїном-земляком

Добровеличківська громада попрощалась із загиблим воїном-земляком

Гірким видався минулий рік і початок нинішнього для всіх українців. Лютий ворог приніс розруху, смерть, сльози в усі куточки нашої держави. На превеликий жаль, з Донецької області надійшла сумна звістка. 7 березня  поблизу населеного пункту Міньківка  Бахмутського  району під час виконання службового обов'язку, пов'язаного з захистом територіальної цілісності України загинув наш Герой-земляк, житель села Олександрівка 45-річний солдат КУРНАТ Анатолій Вікторович.

 

 

Сьогодні жителі громади зібрались в селі Олександрівка, щоб віддати данину шани та провести в останню путь загиблого захисника. Кортеж із загиблим воїном земляки зустрічали живим коридором шани, стоячи на колінах...

 

 

 

  

   

КУРНАТ Анатолій Вікторович народився 02 січня 1978 року в с.Олександрівка. Невдовзі з батьками виїхав до селища Шляхове Бериславського району Херсонської області, де постійно проживала родина. В 1988 році сім’я повернулася до  рідного села і хлопець продовжив навчання в Олександрівській школі.

 Після закінчення школи навчався в Торговицькому професійно-технічному училищі та здобув професію тракториста. Опісля проходив строкову військову службу у  внутрішніх військах МВС України в місті Дніпропетровськ.

Після служби одружився, на світ з’явилися  двоє синів. Так склалася доля, що Анатолій одружився вдруге і став татом маленької донечки. Мріяли, що усі разом будуть щасливі… Та щастя родини перервала клята війна…

В грудні 2022 року  Анатолій став до лав Збройних Сил України. Довелося залишити мирну професію, бо покликав обов’язок сина,  чоловіка, батька, громадянина, воїна - боронити рідну землю від навали російських окупантів. Він не міг по-іншому. Вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України.

Він віддав своє  життя за Батьківщину, за український народ, за рідну землю у тяжку годину лютої війни з росією.

Прощання з загиблим воїном-земляком проходило в селі Олександрівка.

 

До родини та близьких загиблого зі словами співчуття звернувся Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський:

-   Жодними словами не втамувати пекучий біль, не загоїти рани в душі та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про нашого загиблого земляка стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав його, любив і шанував! Ми сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи.

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.  

Свої співчуття також висловили начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Гнєдич та настоятель Свято-Варваринської церкви Православної церкви України Юрій Гринчук. 

 

 

 

       

Поховали КУРНАТА Анатолія Вікторовича на Олександрівському  сільському кладовищі.

   

Спочивай з миром, Герою!

Вічна пам’ять захисникам України!

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада