Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Вічна пам’ять захиснику України! Ніколи не забудемо…

Вічна пам’ять захиснику України! Ніколи не забудемо…

За майже чотирнадцять місяців страшної війни, яку розв’язала російська федерація, Україна втратила багато своїх синів і дочок. Вже вкотре не обминає біда і нашу громаду. Східний вітер приніс на своїх чорних крилах  сумну звістку.

 

11 квітня 2023 року вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар’їнка, Донецької області, загинув смертю Героя житель села Дружелюбівка, військовослужбовець Збройних Сил України, вогнеметник ЄСЖЕЛЬОНОК Сергій Ігорович.

 

Жителі Добровеличківської громади зібрались сьогодні в селі Дружелюбівка, щоб віддати данину шани та провести в останню путь загиблого захисника. Вони зустрічали кортеж із загиблим воїном живим коридором шани, стоячи на колінах.

 

 

 

  

ЄСЖЕЛЬОНОК Сергій Ігорович народився 14 жовтня 1990 року в селі Осички Вільшанського району Кіровоградської області.  Дитинство минуло в рідному селі. Закінчив Пантаївську школу. Був спортивним, комунікабельним хлопцем, відзначався працьовитістю, цікавився технікою. Після закінчення  школи навчався у Кіровоградському навчальному центрі, де здобув спеціальність слюсар-ремонтник. Але хлопець  завжди мріяв подорожувати та спілкуватися із людьми.

 

Рішення піти на фронт та захищати Україну Сергій ухвалив самостійно і добровольцем пішов захищати рідну землю. Був призваний на військову службу Тячівським РТЦК та СП Закарпатської області.

 

Він хотів зробити все від нього залежне, щоби Україна була звільнена від проклятого ворога. Мріяв повернутися до своєї  Оксани та трьох  діток - Остапчика, Ольги та Вікторії. Понад усе прагнув виростити їх у вільній, незалежній державі, в повноцінній сім’ї, в любові та злагоді.

 

Прощання з загиблим воїном проходило в селі Дружелюбівка, де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.

 

 

Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський звернувся зі словами співчуття до родини та близьких загиблого:

  • Від імені всіх жителів нашої громади ми висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям Сергія Ігоровича. Жодні слова не зарадять вашому горю, не викажуть сповна смутку і болю. Та все ж вам важливо чути, що вдячність і пам’ять про вашого чоловіка, батька і друга житимуть завжди! Він віддав власне життя заради усіх нас, заради майбутнього своєї держави. Ми завжди пам’ятатимемо про це... 

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.

 

Свої співчуття родині загиблого також висловили начальник мобілізаційного відділу другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Смілянець та настоятель Свято-Варваринської церкви Православної церкви України Юрій Гринчук. 

 

 

 

 

  

Поховали ЄСЖЕЛЬОНКА Сергія Ігоровича на сільському кладовищі. Останню шану загиблому Герою-захиснику віддали воєнним салютом.

 

Вічна пам’ять захиснику України!

Ніколи не забудемо…

Герої не вмирають!

Героям Слава!

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада