Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю КОНОНЕНКА Олега Анатолійовича

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю КОНОНЕНКА Олега Анатолійовича

Сьогодні  в 442 день  повномасштабного вторгнення росії в  Україну, яка посягла на незалежність, територіальну цілісність та життя українців, Добровеличківська громада  в скорботі, знову важка втрата. Всі ми відчуваємо що таке війна, відчуваємо весь біль і розпач. Кожен загиблий  воїн – це біль кожного з нас. Війна забирає справжніх, мужніх та хоробрих воїнів, які до останнього подиху відстоюють незалежність та цілісність нашої Батьківщини.

 

 

27 квітня 2023 року в районі міста Часів Яр Донецької області, внаслідок обстрілів артилерії противника, отримавши поранення несумісні з життям, загинув бойовий медик 3 механізованого взводу 3 механізованої роти Збройних Сил України, солдат КОНОНЕНКО Олег Анатолійович.

 

 

 

  

Сьогодні, 11 травня 2023 року, жителі громади зібрались, щоб віддати данину шани та провести в останню путь загиблого захисника. Напередодні кортеж із загиблим воїном вони зустрічали коридором шани, стоячи на колінах та покладаючи квіти.

 

 

КОНОНЕНКО Олег Анатолійович народився 25 липня 1978 року в  селі Карбівка, в сім’ї  Кононенко Олени Олександрівни та Кононенка Анатолія Афанасійовича.

Згодом сім’я переїхала в село Добротимофіївка. Олег навчася в Новолутківській школі, з 9 класу - в Добровеличківській середній школі №1.

Після школи  проходив  строкову військову службу в Збройних Силах України.

З  1999 року Олег проживав в Вознесенську, де працював на різних посадах на Вознесенському консервному заводі.

11 квітня 2023 року Олег Анатолійович був призваний на військову службу та став на захист рідної України від лютого  російського окупанта.

Всім, хто знав Олега, важко повірити в цю втрату. Він завжди був щирою, відкритою, дружелюбною людиною, хорошим сином, надійним братом, уважним до рідних та близьких, завжди готовим прийти на допомогу іншим.

І якби не ця надзвичайно жорстока, безжальна війна, якби не страшна смерть, яку принесли на нашу українську землю російські нелюди, Олег міг би багато чого досягти у мирному житті, був би надійною опорою для своїх батьків, синів та дружини. Та не судилося…

Прощання з загиблим воїном проходило в селищі Добровеличківка, де зібралися його рідні, близькі та друзі, а також жителі нашої громади.

 

 

Зі словами співчуття до рідних та близьких загиблого звернувся  Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський:

  • У цю скорботну годину ми висловлюємо найщиріші співчуття батькам, всім рідним і близьким нашого воїна-земляка. Ми всі поділяємо вашу скорботу, ми поділяємо ваш біль, бо це біль і всіх жителів нашої громади. Знайте, що добра, світла пам’ять про Олега  назавжди  залишиться у наших серцях.

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.

 

 

 

  

Свої співчуття родині загиблого також висловили начальник мобілізаційного відділу другого відділу Новоукраїнського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Смілянець, настоятель Свято-Варваринської церкви Православної церкви України Юрій Гринчук та настоятель Свято-Миколаївської церкви Андрій Савельєв.

 

 

 

 

 

   

Поховали КОНОНЕНКА Олега Анатолійовича на селищному кладовищі. Останню шану загиблому воїну-захиснику віддали воєнним салютом.

        

В кожному подиху, в кожному ударі серця українця житиме вічна пам’ять про ці страшні події, про наших мужніх героїв, які віддали своє життя за рідну Україну.

Герої не вмирають!

Слава героям!

Вічна і світла їм пам'ять

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада