Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Участь у проєкті «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні»

Участь у проєкті «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні»

З листопада 2022 року  по липень 2023 року працівники «Центру надання соціальних послуг населенню» виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради брали участь у гуманітарному проєкті «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізувався Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» (м. Кропивницький) та передбачав забезпечення гуманітарним кейс-менеджментом (надання послуг клієнтам відповідно до їх індивідуальних потреб) вразливих сімей громади.

 

Проєкт тривав 9 місяців і сприяв вирішенню цілої низки питань, спрямованих на підтримку сімей з дітьми.

 В рамках  даного проєкту працівниками «Центру надання соціальних послуг населенню» було відвідано 231 сім’ю вразливої категорії, з яких 52 сім’ї отримали мультиварки, 20 сімей були забезпечені сімейними гігієнічними наборами та наборами текстилю (матраци, ковдри, пледи, подушки, постільна білизна, рушники). Також, в рамках даного проєкту охоплено 25 сімей вразливих категорій населення та забезпечено дітей віком від 6 до 14 років спортивними костюмами.

 

Наприкінці липня, з метою проведення підсумків програмної діяльності проєкту, директор «Центру надання соціальних послуг населенню» Інна МІЛЮТІНА взяла участь у підсумковій конференції, в ході якої розглядалися питання щодо подальшої життєдіяльності активностей проєкту, обговорювалися питання організації соціально-психологічної підтримки та супроводу сімей з дітьми.

 

Участь в даному проєкті дала змогу значно покращити й матеріально-технічну базу Центру. Так, для роботи працівників закладу було передано ноутбук «Lenovo», для роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі – медичну аптечку, павербанк, ліхтарик та мобільний телефон.

 

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада