Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » 13 вересня відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Добровеличківської громади на період до 2027 року за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – голови робочої групи Валентини Саакян т

13 вересня відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Добровеличківської громади на період до 2027 року за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – голови робочої групи Валентини Саакян т

На важливості якісного написання Стратегії розвитку громади та залучення до цього процесу громадськості, бізнесу, усіх структурних підрозділів селищної ради під час вступного слова наголосила заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – голова робочої групи Валентина Саакян.

 

 

На початку зустрічі завідувач сектору економічного розвитку та інвестицій виконавчого органу Добровеличківської селищної ради – Апарату ради Катерина Засядько детально ознайомила присутніх із основними результатами соціально-економічного аналізу громади. Також був проведений аналіз анкетування думки громадськості щодо пріоритетів розвитку громади, яка стала невід’ємною та визначальною частиною у розробці Стратегії розвитку.

 

 

 

  

Під час роботи в групах члени робочої групи активно включилися у процес. В ході жвавого обговорення виникали нові ідеї та підходи до вирішення проблем і реагування на виклики й загрози, генерувалися та доповнювалися ідеї. Зокрема акцент ставився на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі відбулося ознайомлення з SWOT- аналізом, метою якого є формулювання основних напрямів розвитку через систематизацію наявної інформації.

Нагадуємо: Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягення довгострокових цілей розвитку громади. А також це інструмент покращення конкурентоспроможності громади, який зможе допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада