Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Минає річниця від дня загибелі нашого земляка

Минає річниця від дня загибелі нашого земляка

 Сьогодні, 17 березня, минає річниця від дня загибелі нашого земляка Приступи Євгена Сергійовича.

 

 Мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність, біля населеного пункту Червонопопівка, Сєвєродонецького району, Луганської області наш земляк віддав своє молоде життя, аби ненависний ворог ніколи не топтав нашу землю-матінку, аби ми і наші діти могли сьогодні жити, вчитися і працювати.

 

Євген загинув захищаючи дорогих серцю людей, землю, яку любив понад усе, захищаючи мир в Україні. Він до останніх хвилин свого життя залишився вірним військовій присязі та українському народу.

 

У вічній скорботі залишились рідні і близькі, друзі, односельці та побратими. Доземний уклін родині, яка виховала героя-захисника України Євгена Приступу, розділяємо невимовний біль важкої втрати.

 

 Минає рік з того трагічного дня загибелі, але біль не вщухає, бо кожен воїн-захисник – це син матері України, яка плаче, страждає і бореться за кожну свою дитину. Немає сумніву - ми переможемо, бо нас захищають славні, відважні, сміливі сини та доньки України. Не забуваймо про подвиг усіх українців, які поклали своє життя заради свободи рідної країни!

 

 У день смерті нашого захисника згадаймо його теплим словом, щирою молитвою, запаленою свічкою. Світла пам’ять про Євгена Сергійовича Приступу назавжди збережеться у наших серцях… Вічний спочинок та світла пам'ять Герою!

 

Герої не вмирaють!

                  

 

                      

                   

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада