Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулося засідання шістдесятої сесії Добровеличківської селищної ради восьмого скликання

Відбулося засідання шістдесятої сесії Добровеличківської селищної ради восьмого скликання

23 травня, під головуванням селищного голови Володимира Осієвського відбулося засідання шістдесятої сесії Добровеличківської селищної ради восьмого скликання.

 

«Саме сьогодні в Україні відзначають День Героїв - борців за свободу та волю нашої держави! Сьогодні вшановуємо тих, хто несе в собі дух сміливості, жертовності та патріотизму. Це воїни на передовій, які з ризиком для власного життя борються за мир і безпеку наших родин. Це волонтери, які невпинно допомагають військовим, надаючи необхідну підтримку та допомогу. Це медики, які рятують життя і лікують поранених. Також серед наших Героїв є люди невійськових професій, які віддають усе, щоб допомогти постраждалим від війни. Кожен з нас може своїми діями та вчинками зробити свій внесок у перемогу над агресором. Наближаймо Перемогу та Мир разом! Не забуваємо допомагати силам оборони України! Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну!» - сказав Володимир Валерійович.  

 

Учасники пленарного засідання вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів і мирних жителів, що загинули внаслідок російської агресії та поклали квіти до пам’ятних знаків Героям-землякам, які полягли захищаючи рідну землю від ворога.

 

Приємною несподіванкою став візит  вихованців Добровеличківської дитячо-юнацької спортивної школи і їхнього тренера Франциско Кабрера Пареса, які минулого тижня взяли участь у змаганнях із карате-до у м. Кривий Ріг. Серед багатьох учасників наші діти стали переможцями та призерами змагань. Сенсей подякував депутатському корпусу, а особливо голові громади, за підтримку молодого покоління спортсменів, а також вручив очільнику громади подяку від громадської організації «Криворізька федерація спортивного карате» за плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток спорту та активну участь у житті Кіровоградського обласного відділення спілки Дзенсімон-Серінрю карате-до України.

 

Володимир Осієвський, традиційно, подякував силам оборони України за можливість жити і працювати, а молодим спортсменам і їхньому тренеру пообіцяв і надалі всебічну підтримку.

 

Також селищний голова презентував учасникам пленарного засідання розвідувальний БПЛА, який створили умілі руки Дмитра Гордуса та Віталія  Циртія. До речі, це не перший БПЛА, що роблять наші колеги. Їхні «вироби» вже  передавалися нашим захисникам і нищать ворога на різних напрямках. Депутати оплесками подякували Дмитру та Віталію за невтомну та таку потрібну на сьогодні працю.

 

У ході роботи депутати селищної ради затвердили звіт про виконання бюджету Добровеличківської селищної територіальної громади за І квартал, внесли зміни до низки цільових Програм, розглянули майнові та земельні питання.

 

Зокрема депутати вирішили надати фінансову підтримку членам сімей двох загиблих Захисників України на встановлення пам’ятника на могилах загиблих Захисників, які були зареєстровані або проживали на території селищної ради.  
         
На виконання вимог Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування" було прийнято зміни до Регламенту Добровеличківської селищної ради та Положення про постійні депутатські комісії.

 
Загалом було розглянуто 28 питань порядку денного, які попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

   

Більш детально з прийнятими рішенням можна буде ознайомитися згодом у розділі «Сесійна діяльність» на сайті Добровеликівської селищної ради.

  

 

 

  

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада