Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбулося відкриття персональної виставки живопису і графіки Ірини ШЕВЧЕНКО «Між світами»

Відбулося відкриття персональної виставки живопису і графіки Ірини ШЕВЧЕНКО «Між світами»

 До дня художника у виставковому залі комунального закладу «Добровеличківський краєзнавчий музей» Добровеличківської селищної відбулося відкриття персональної виставки живопису і графіки Ірини ШЕВЧЕНКО «Між світами».

    

Виставка особлива і знакова в житті молодої художниці, її перша сходинка у мистецькій кар'єрі, її світогляд,  її творчий пошук, її ідеї, відчуття. Досконало написані портрети і сповнені філософського змісту живописні полотна. Ірина Юріївна внесла у світ мистецтва свій власний стиль, де поєднані фентезі, абстракція і реалізм. Картини представлені на виставці вражають своїми  незвичними містичними сюжетами.

   

Мистецьких захід відбувся за участі керівників Добровеличківської селищної ради, родини художниці, колег, друзів, шанувальників образотворчого мистецтва.

  

Першим відвідувачем виставки став голова селищної ради Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ, який привітав художницю з відкриттям першої персональної вистаки, побажав успіхів у творчості.

   

Керуюча справами виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради Світлана КИРИЛЮК привітала молоду художницю з відкриттям її першої  у житті персональної виставки та побажала натхнення і нових звершень на мистецькій ниві.

  

Мама Ірини Валентина КАТЕЛЯН у віршованій формі привітала її зі святом  прекрасної творчості, а також римованими рядками висвітлила сторінки життя доньки.

  

З вітальними словами до юної художниці звернулися директор Краєзнавчого музею Валентина ГРІНЧЕНКО, директор Добровеличківського ЦДЮТ Людмила ЗАВАЛКО та аматорський хоровий колектив  «Надвечір’я» (керівник Микола ТОРБОВСЬКИЙ) КЗ «Центр культури і дозвілля».

     

Виставка експонуватиметься у комунальному закладі «Добровеличківський краєзнавчий музей» Добровеличківської селищної до 30 листопада 2024 року, тому запрошуємо шанувальників образотворчого мистецтва, а також усіх небайдужих до незвичних фентезійних творів, відвідати її і насолодитися майстерністю нашої талановитої  землячки.

     

   

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада