Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Офіційне оприлюднення » Офіційне оприлюднення рішення виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради

Офіційне оприлюднення рішення виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради

   

ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 червня 2020 року                                                         № 44

 

смт.  Добровеличківка

 

 

Про заборону використання у смт Добровеличківка

питної води не за призначенням 

 

У зв’язку з посушливими погодніми умовами та враховуючи негативний вплив використання питної води з системи централізованого водопостачання для зрошування (поливу) на стан забезпечення питною водою мешканців селища Добровеличківка, навчальних закладів та інших  установ, з метою підтримання необхідного тиску в мережі і забезпечення безперебійного  водопостачання всіх абонентів,   заслухавши та обговоривши інформацію начальника комунального підприємства «Нілот» Даниленка А.Г., беручи до уваги обмеженість у забезпеченні питною водою у літній період населення смт Добровеличківка, керуючись підпунктами 1, 3 статті 30, статтями 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 1, 13, 22 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», відповідно до Правил користування системами  централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених  наказом Мінжитлокомунгоспу від 27 червня 2008 року № 190, виконавчий комітет селищної ради

                    

в и р і ш и в:

  1. Заборонити мешканцям смт Добровеличківка використовувати питну воду для зрошування (поливу)  газонів, парників, городів, садів та присадибних ділянок у період з 01 травня 2020 року по 30 вересня 2020 року включно.
  2. Вважати  використання споживачами питної води із системи централізованого комунального водопостачання в смт Добровеличківка для зрошування (поливу)  газонів, парників, городів, садів та присадибних ділянок нераціональним використанням питної води, яке приводить до виснаження джерел питного водопостачання.
  3. Створити мобільні групи по виявленню фактів несанкціонованого підключення споживачів до системи централізованого водопостачання та перевірки раціонального використання питної води в склад якої ввійдуть представники селищної ради та її виконавчих органів, КП «Нілот» та депутати, згідно виборчих округів.
  4. КП «Нілот» забезпечити контроль за використанням води з системи централізованого водопостачання смт Добровеличківка, вживати до порушників відповідні заходи впливу.
  5. Начальнику відділу земельних відносин та комунальної власності селищної ради Яцевичу О.В. і начальнику КП «Нілот» Даниленко привести у відповідність до вимог чинного законодавства типовий договір про надання населенню послуг з водопостачання.
  6. Доручити селищному голові створити робочу групу по перевірці діяльності КП «Нілот».
  7. Встановити, що особи (фізичні та юридичні), які будуть порушувати вимоги даного рішення, будуть притягнені до відповідальності, згідно чинного законодавства.
  8. Відділу документального забезпечення та кадрової роботи селищної ради забезпечити інформування населення шляхом розміщення оголошення на офіційному веб сайті селищної ради та у районній газеті «Сільське життя».
  9. Рішення набирає чинності з дня оприлюднення на офіційному веб сайті селищної ради
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу земельних відносин та комунальної власності селищної ради Яцевича О.В.

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів ради

Сергій БОЙЧЕНКО


Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада