Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Офіційне оприлюднення » Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Детальний план частини території Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області»

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Детальний план частини території Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області»

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

     Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення № 413 Добровеличківської селищної ради від 11 лютого 2022 року

«Про надання дозволу на розроблення детального плану території», а також завдання на розробку містобудівної документації.

   Метою розробки містобудівної документації є:

  1. Визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації частини території та ділянки за межами села Михайлівка.
  2. Урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування, забудови та іншого використання території з дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного та іншого законодавства.
  3. Визначення червоних ліній та ліній регулювання забудови.
  4. 4. Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами.
  5. 5.Визначення містобудівних умов та обмежень.
  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Добровеличківська селищна рада Новоукраїнського району Кіровоградської області.

 

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури

     Громадське обговорення починається з 25 травня 2022 року до 25 червня 2022 року включно.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій,громадські слухання тощо)

    Пропозиції (зауваження) надаються безпосередньо до Добровеличківської селищної ради Новоукраїнського району Кіровоградської області,27000, Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт.Добровеличківка, вул.Незалежності 112,  або на електронну скриньку: public@dobra-rada.gov.ua.

     Пропозиції подаються в письмовій формі та/або усній формі під час громадських слухань.

     Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом.

       Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

      в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

       Громадські слухання заплановано на 14-00 годину 17червня 2022 року у приміщенні селищної ради  Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт.Добровеличківка вул.Незалежності 112, Дата проведення громадських слухань може бути перенесена з урахування карантинних заходів.

     г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

  Добровеличківська селищна рада Новоукраїнського району Кіровоградської області, 27000, Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт.Добровеличківка, вул.Незалежності 112.       З матеріалами детального плану території (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, розділом «Охорона природного навколишнього середовища» можна ознайомитися на на офіційному веб-сайті Добровеличківської громади (https://dobra-rada.gov.ua).

      ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій

          Добровеличківська селищна рада Новоукраїнського району Кіровоградської області, 27000, Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт.Добровеличківка, вул.Незалежності 112. 

        Зауваження та пропозиції до проєкту детального  плану території, звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 25 червня 2022 року включно до Добровеличківської селищної ради Новоукраїнського району Кіровоградської області,27000, Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт.Добровеличківка, вул.Незалежності 112,  або на електронну скриньку: public@dobra-rada.gov.ua.

        Пропозиції подаються в письмовій формі та/або усній формі під час громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

     Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування

     Транскордонні консультації в рамках зазначеної стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

 

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада