Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОГО РАЙОНУ
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
від 15 лютого 2021 року № 27-р
Про скликання п’ятої позачергової сесії
Добровеличківської селищної
ради восьмого скликання
Відповідно ст. 7, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 7 Регламенту Добровеличківської селищної ради,
- Скликати 15 лютого 2021 року о 10 годинів сесійній залі селищної ради п’яту позачергову сесію Добровеличківської селищної ради восьмого скликання.
- На розгляд сесії селищної ради внести питання:
- 2.1.Прийняття у комунальну власність Добровеличківської селищної ради КНП «Добровеличківська ЦРЛ»;
- 2.2. Про Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального підприємства, закладу охорони здоров’я Добровеличківської селищної ради
- 2.3. Різне.
- Запросити на пленарне засідання п’ятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання депутатів селищної ради, першого заступника селищного голови та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старост, інших запрошених.
- Провести 22 лютого 2021 року о 10 годині спільне засідання постійних депутатських комісій.
- Апарату селищної ради здійснити організаційну підготовку та проведення пленарного засідання п’ятої позачергової сесії Добровеличківської селищної ради восьмого скликання за умови наявності у присутніх засобів індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
- Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.
Селищний голова Володимир ОСІЄВСЬКИЙ