Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Державна служба зайнятості інформує » Для роботодавців » «Всі українці об’єднані однією метою – наблизити Перемогу»

«Всі українці об’єднані однією метою – наблизити Перемогу»

«Всі українці об’єднані однією метою – наблизити Перемогу»

 

Попри воєнний стан, чимало підприємців не тільки продовжують розвивати свій бізнес, підтримуючи економіку держави, а й створюють нові робочі  місця, аби дати роботу тим, хто її шукає.  Чимало й тих, хто робить перші кроки у бізнесі та намагаються втілили власні бізнес-ідеї у реальність. На допомогу їм приходять урядові ініціативи, серед яких і грантова програма «єРобота».

Вже понад 40 підприємців, які проживають на Кіровоградщині, реалізували свої ідеї завдяки урядовій програмі.

Нещодавно серед переможців опинилося й приватне підприємство «Антураж А», директором якого є Наталія Тарасенко. Підприємство займається рекламою та виготовленням різноманітної брендованої продукції.

Зі слів Наталії Сергіївни, підприємство не стоїть на місці і впроваджує у виробництво новітні технології, вживає заходів щодо розширення асортименту рекламної продукції, аби задовольнити потреби споживача.

Тому, дізнавшись про урядову грантову програму, засновники підприємства вирішили нею скористатися та придбати технологічне  обладнання, яке дасть можливість не тільки підвищити якість продукції, а й прискорити її виготовлення. 

До складання бізнес-плану підійшли зважено. Проаналізували попит споживачів сувенірних та брендованих товарів, фактори, які впливають на її реалізацію, вивчили досвід провідних лідерів з виготовлення рекламної  продукції з натуральних екоматеріалів і зробили висновок, що є потреба у ріжучому плотері, планшетному термопресі та іншому обладнанні.

Складений бізнес-план та всі розрахунки щодо витрат, які заплановані для реалізації задуманого, Наталія Тарасенко презентувала фахівцям обласного центру зайнятості.  

Звісно, за словами Наталії, для роботи на новому обладнанні підприємству потрібні будуть працівники, тому у планах – створення нових робочих місць. Це будуть оператори цифрового друкування.

«Нині всі українці об’єднані однією метою – наблизити Перемогу, кожен має для цього робити все можливе. Ось і я, як керівник підприємства, не залишаюся осторонь: ми продовжуємо працювати, розвивати виробництво, застосовувати нові технології, створювати нові робочі місця – ці фактори піднімуть нашу економіку і сприятимуть її зміцненню», - говорить Наталія Сергіївна.   

Ви маєте бізнес-ідею, але ще не скористалися можливістю отримати мікрогрант? Скоріш ознайомлюйтеся з умовами надання гранту за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37 Якщо у вас є запитання щодо отримання мікрогрантів, телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41. Також ми є й у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада