Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Державна служба зайнятості інформує » Для шукачів роботи » «Ти як?» – комунікаційна кампанія, що допоможе долати стрес та виклики війни

«Ти як?» – комунікаційна кампанія, що допоможе долати стрес та виклики війни

«Ти як?» –  комунікаційна кампанія, що допоможе долати стрес та виклики війни

 

Що відбувається з нашою духовною енергією, як ми можемо заново віднайти джерело нашого життя, внутрішньої енергії та сил рухатися вперед, що робити якщо відчуваєш постійну втому та  знесилення, як подолати депресійний стан, запустити власний двигун та стати на «рейки» повноцінного життя та ефективно функціонувати у суспільстві?

Вам у поміч всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка орієнтована на сприяння у формуванні культури піклування про власне ментальне здоров'я, розуміння власних ресурсів та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

Чесно відповівши на питання «Ти як?» можна зрозуміти свій стан, зауважити симптоми психологічної нестабільності й вчасно звернутися до психолога. Якщо ви відчуваєте стрес, скористайтесь порадами на сторінці програми.

Довідково. Державна служба зайнятості також доєднується до цієї програми і проводить навчання фахівців з основ психологічної підтримки під час надання соціальних послуг клієнтам. На тренінгах «Життєстійкість в умовах війни: як долати наслідки стресових, кризових і травматичних подій» фахівці  відпрацьовують техніки для зниження симптомів стресу і травми, у тому числі за досвідом Ізраїльської коаліції травми, методів подолання травматичних подій і знаходження ресурсу для відновлення. Ці заходи також допомагають кожному учасникові не лише відчути психологічну підтримку, а й отримати цінні поради та практичні кейси для роботи.

Для безробітних громадян служба зайнятості проводить курси цільового призначення «Основи психології та етики ділового спілкування. Культура обслуговування відвідувачів» та  Молодша медична сестра з догляду за хворими».

Для охочих громадян, які не зареєстровані в Державній службі зайнятості як безробітні і бажають опановувати нові знання або підвищувати власні професійні компетенції, у т.ч. й у сфері психології, пропонує навчання за ваучером.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада