Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Державна служба зайнятості інформує » Для шукачів роботи » Ви маєте патріотичні переконання? Долучайтеся до штурмової бригади «Лють» вже сьогодні!

Ви маєте патріотичні переконання? Долучайтеся до штурмової бригади «Лють» вже сьогодні!

Ви маєте патріотичні переконання? Долучайтеся до штурмової бригади «Лють» вже сьогодні!

 

На Кіровоградщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади «Лють». Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, до якого можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

До цієї роботи долучається й Державна служба зайнятості, яка проводить спільну з Національною поліцією України широку інформаційно-роз'яснювальну роботу серед безробітних, у т.ч. під час проведення заходів.

Варто зазначити, що в кожному структурному підрозділі обласного центру зайнятості створені належні умови для проведення роботи, спрямованої на інформування безробітних про військову службу в Збройних Силах України, а також надання шукачам роботи різнопланових консультацій з питань, пов'язаних  з укомплектування бригад швидкого реагування військовослужбовцями для проходження служби за контрактом.

Крім того, для безробітних громадян проводяться семінари з орієнтації на службу в Збройних Силах України, групові консультації із залученням соціальних партнерів. На семінарах наголошують на перевагах та перспективах проходження військової служби, а також можливостях отримання вищої освіти у військових навчальних закладах.

З початку року такі заходи пройшли у Світловодському управлінні та Онуфріївському відділі Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Маловисківському управлінні Новоукраїнської філії обласного центру зайнятості.

Для прикладу, під час групові консультації, що пройшла також й у Добровеличківському управлінні Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, начальник сектору кадрового забезпечення Добровеличківського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області капітан поліції Костянтин Гуленко поінформував про переваги служби у добровольчій бригаді Національної поліції. Наголосив, що на кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення. Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати в поліції.

Також він повідомив, що серед добровольців чимало жінок і чоловіків, які не мають бойового та військового досвіду, утім мають потужне бажання доєднатися до національного спротиву. «Але є і ті, які з перших днів повномасштабного вторгнення виконують завдання Сил оборони пліч-о-пліч з поліцейськими: патрулюють населені пункти, несуть службу на блокпостах та об’єктах критичної інфраструктури. Словом, відчули на собі «вагу» відповідальності за безпеку людей», – наголосив  представник сектору кадрового забезпечення Костянтин Гуленко.

Найголовніше: вступ до об’єднаної штурмової бригади здійснюється  абсолютно добровільно. Особливих вимог до кандидатів немає, є лише обмеження за віком – від 18 до 60 років. Обов'язково бійці бригад проходитимуть тактичне навчання. Воно триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, потім – у складі підрозділу. Коли командир буде розуміти, що підрозділ готовий, лише тоді – виконання бойових завдань.

Безробітні, які були присутні на заході, узяли активну участь у дискусії щодо переваг та недоліків роботи у поліції, а також мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили. 

Фахівці служби зайнятості надають присутнім інформацію про можливості служби зайнятості, у т. ч. й щодо підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці та повернення до трудової діяльності шляхом організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, навчання за ваучером, а також організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Кожен охочий може отримати індивідуальні консультації щодо порядку перебування на обліку в службі зайнятості у випадку призову на військову службу  або підписання контракту. Анонси заходів можна переглянути за посиланням.

Ми на зв'язку, контакти тут. Або пишіть нам у Телеграм-канал Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада