Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Соціальний захист » Новини » Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради–Апарату ради інформує

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради–Апарату ради інформує

Основними завданнями відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради–Апарату ради є  організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень; спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання; забезпечення надання адміністративних послуг через адміністратора шляхом його взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг надає інформацію стосовно напрямку роботи з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, державної реєстрації актових записів про смерть та видачі документів необхідних для отримання різних видів соціальних допомог, оформлення спадщини, продажу житла.

Адміністраторами відділу за січень-лютий 2021 року  було прийнято 56 заяв про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання осіб, в тому числі здійснено реєстрацію з одночасним зняттям – 7 осіб, про що направлено повідомлення про зняття з реєстрації до органів реєстрації територіальних громад. Спільно з міграційною службою відділом  впроваджено в роботу автоматизовану систему «Реєстр територіальних громад» призначену для забезпечення вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

Отримано 3 повідомлення про зняття з реєстрації місця проживання осіб. Інформація про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання вноситься до картотеки Добровеличківської селищної ради.      Відповідно заяв громадян внесено зміни в паспорт громадянина України у зв’язку з перейменуванням вулиць – 20 особам.

Видано 937 довідок, в тому числі:

-  про реєстрацію місця проживання - 63,

-  про зняття з реєстрації місця проживання – 6,

-  про склад сім’ї, наявність  земельної  ділянки,  для  оформлення  спадщини,      продажу  житла та виплати різного виду соціальних допомог  – 868.

Складено 26 актових записів про державну реєстрацію смерті. Паспортні документи померлих осіб взято на  облік та передано до Добровеличківського РС УДМС України в Кіровоградській області для знищення в установленому порядку.

Адміністраторами надаються консультації громадянам у питаннях, що входять до компетенції відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради–Апарату ради.

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада