Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Соціальний захист » Новини » Соціальна підтримка сімей різних категорій

Соціальна підтримка сімей різних категорій

Людина часто буває слабкою і незахищеною перед  життєвими обставинами, особливо, коли це зовсім молода людина, чи багатодітна сім’я, чи сім’я, яка ризикує потрапити у складні життєві обставини внаслідок втрати роботи членами сім’ї, інвалідності, тяжкого захворювання, насильства над дітьми, розлучення, повернення одного з батьків після відбування покарання в місцях позбавлення волі, неналежного виконання батьківських обов’язків тощо, і тут на допомогу приходять фахівці із соціальної роботи.

Фахівці не лише проводять обстеження умов проживання сімей з дітьми, а й допомагають у вирішенні проблем, які виникають в цих родинах. Це й консультації про соціальні виплати, з питань оформлення  різних видів документів, педагогічні поради щодо виховання та розвитку дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм у будинку, а також надання практичної допомоги щодо вирішення тих чи інших проблем.

09 березня 2021 року спеціалістами відділу соціальної роботи Центру надання соціальних послуг населенню спільно із службою у справах дітей селищної ради було здійснено об’їзд території с. Трояни та с. Новодобрянка, для здійснення початкової оцінки та супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час обстеження, було проведено оцінку потреб 5 багатодітних сімей, в яких виховується  23 неповнолітніх   дітей.

Робочою групою було перевірено побутові умови проживання, забезпечення продуктами харчування та здійснення батьками належного догляду за дітьми, які проживають  в даних родинах. Батькам надано рекомендації щодо запобігання виникнення складних життєвих обставин, попередження безпритульності та бездоглядності дітей, проведено бесіди щодо профілактики негативних соціально-економічних явищ та вживання алкогольних напоїв. Складені відповідні акти умов проживання сімей.

В ході здійснення обстеження членами робочої групи в одній із багатодітних сімей перевірено цільове використання коштів при народженні дитини.  

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада