Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Соціальний захист » Новини » Розпочалася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Розпочалася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України відбуватиметься щорічна акція «16 днів проти насильства». Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

 

 

Традиційно, долучилися до акції й працівники «Центру надання соціальних послуг населенню» виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради. Відтак, 26 листопада 2021 року, спільно з працівниками відділу соціального захисту населення виконавчого органу Добровеличківської селищної ради-Апарату ради, організовано інформування серед населення селища, з розповсюдженням інформаційно-просвітницьких матеріалів, з метою попередження домашнього насильства.

 

 

 

 

До проведення акції «16 днів проти насильства» може долучитися кожна особа, яка своїми власними діями (підтримкою, розповіддю про власний досвід, порадою) може призупинити насильницькі дії, кожна організація, яка може долучитися до проведення даного заходу, провести будь-який захід спільно з іншими організаціями, кожна особа, яка говорить вголос про неприпустимість побиття, психологічного, фізичного та інших видів насильства, про зґвалтування та про приниження жінок, дівчат, чоловіків і хлопців на роботі, в родині, серед друзів чи колег.

Що робити і куди звертатися якщо ви стали жертвою домашнього насильства?

В екстреній ситуації дзвонити в поліцію;

звернутися до мобільних бригад психологічної допомоги, зателефонувавши на номер національної «гарячої лінії» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації  0-800-500-335 або 386 з мобільного;

за необхідності – звернутися за медичною допомогою.

Також можна звернутися до «Центру надання соціальних послуг населенню» виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради, або Єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за тел. 0 800 213 100.

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада