Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Соціальний захист » Служба у справах дітей » 17 вересня - День усиновлення

17 вересня - День усиновлення

День усиновлення – свято в Україні, яке з 2023 року відповідно до Указу Президента України відзначається 17 вересня, співпадає з днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії і, мабуть, це не випадково. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, та дітям, які залишилися без батьківського піклування.

   

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Усиновленням є прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина.

  

Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.

    

Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

   

Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства і держави.

   

Процедура усиновлення цифровізувалася і полегшилася до використання певних функціоналів на порталі «Дія». Тепер людям не потрібно витрачати багато часу, щоб ходити по різних інстанціях, збирати різні папери, адже більшу частину документів можна згенерувати на порталі «Дія». Завдяки чому українці, які хочуть усиновити дитину, можуть подати заяву онлайн.

   

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, батькам – вихователям! Прийміть найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

  

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це не лише постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.  

   

Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут і родинне благополуччя!

  

В переддень свята хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та мирним.

    

Необхідну консультацію з питань сімейних форм виховання Вам надасть служба у справах дітей Добровеличківської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 112, селище Добровеличківка

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада