Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » В населених пунктах нашої громади розпочалися заходи з благоустрою територій

В населених пунктах нашої громади розпочалися заходи з благоустрою територій

Протягом поточного тижня проведено роботи на території Новолутківського старостинського округу (село Новолутківка, Новодобрянка, Тернове) по  упорядкуванню кладовищ та прилеглих до них територій, зокрема: очищення від листя, вирізання сухостійних дерев, чагарників, кущів, збір та вивезення сміття.

 

На території Липнязького старостинського округу  проведено грейдерування доріг села Липняжка, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ. 

 

На території Гнатівського старостинського округу, в селах Гнатівка та Братолюбівка розпочато роботи по прибиранню кладовищ та упорядкуванню територій в межах сіл.

 

В Дружелюбівському старостинському окрузі розпочато роботи з благоустрою територій сіл Дружелюбівка, Олександро-Завадське, Юр”ївка.

  

На території Карбівського старостинського округу проведено прибирання парку та дитячого майданчику в селі Карбівка. В селі Маркове упорядковано  територію біля пам’ятника загиблим воїнам.

 

В заходах з благоустрою взяли участь працівники селищної ради, комунальних підприємств «Нілот», «Добровеличківка» та працівники старостинських округів, жителі громади.

 

Відходи деревини було доставлено в Тернівську, Марківську школу та гуртожиток для ВПО.

 

Щиро вдячні всім громадянам сіл та селища, які приймають активну участь у приведенні територій населених пунктів громади до належного санітарного вигляду. Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують свої та прилеглі території в належному стані. Таких людей у наших селах більшість.

 

Хочеться зазначити, що благоустрій територій – це не разова акція, це щоденна робота, спільна справа усіх  мешканців громади.

 

Упорядкування територій триває, роботи будуть проведені по кожному населеному пункту Добровеличківської громади.

                        

      

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада