Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля 

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля 

 Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля 

                

Відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з  Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98 на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій щодо розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево–Життя» та іншими громадськими ініціативами.

            

Головна мета свята – підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

          

За ініціативи Добровеличківського селищного голови Осієвського Володимира Валерійовича, з метою забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах громади, пропаганди охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів, приведення до належного санітарного стану населених пунктів, зелених зон, місць відпочинку, прибережних смуг річок і водоймищ та виховання у населення бережливого ставлення до навколишнього природного середовища впорядкування території населених пунктів розпочалося 01 березня 2024 року.

               

Під час проведення благоустрою в п’яти старостинських округах Добровеличквської територіальної громади та в селищі Добровеличківка за участю працівників апарату селищної ради, КП «Нілот», КНП «Добровеличківка» здійснено впорядкування території громади, а саме: проведено облаштування 20 кладовищ, забезпечено очищення від побутових відходів та сміття узбіччя 5 доріг в напрямку с. Піщаний Брід, с.Новолутківка, с. Василівка, с.Юріївка, здійснено ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ та зібрано сміття близько 20 тон, приведено в належний стан в’їзди в населені пункти громади, висаджено 15 фруктових дерев.

              

За сприятливих погодніх умов закликаємо всіх жителів нашої громади та всіх, хто піклується про природу, взяти участь у квітневому суботнику, висадці дерев, наведенні порядку на вулицях, у парках і скверах, озелененні територій, збиранні сміття.

            

Чистота нашої землі – у наших руках! Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада