Навігація

Архів новин

Вхід

Гвардія наступу

До уваги жителів громади! Змінено час проведення церемонії прощання із загиблим воїном

Прощання з загиблим воїном Бобровим Артемом Олександровичем відбудеться завтра, 02 травня  2024 року, об 11.00 годині біля сільського будинку культури в селі Олександрівка.

 

Закликаємо громаду гідно вшанувати пам’ять загиблого  воїна!

ДО УВАГИ!

Шановні жителі громади!

                 

Прощання з загиблим воїном Бобровим Артемом Олександровичем відбудеться завтра, 02 травня  2024 року, о 12.00 годині біля сільського будинку культури в селі Олександрівка.

 

Закликаємо громаду гідно вшанувати пам’ять загиблого  воїна!

Співчуття з приводу загибелі нашого воїна

  27 квітня 2024 року внаслідок ворожого обстрілу отримав поранення несумісні з життям командир 2-го відділення безпілотних літальних комплексів взводу аеророзвідки спеціального призначення (тактичної глибини) роти аеророзвідки спеціального призначення, молодший сержант Бобров Артем Олександрович, 2001 року народження із села Олександрівка.

           

Артем Олександрович віддав своє життя в боротьбі за свободу та незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, за мир та спокій на рідній землі.

           

Добровеличківська селищна рада висловлює щирі співчуття, слова підтримки рідним та близьким.  В цей сповнений тугою та жалем час, вся громада з глибоким сумом розділяє ваше горе та біль втрати.

                   

Ми підтримуємо родину в дні скорботи.

Про дату поховання буде повідомлено додатково.

 

Вічна пам’ять Захиснику України!

 

ВІТАННЯ

 Шановні жителі громади!

                                          

Вітаємо вас з Днем праці!

                 

1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя нашого краю. Чесна, сумлінна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства. Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення.

Бажаємо усім нам міцного здоров’я, плідної праці, сили і натхнення у щоденних справах, а першотравень нехай буде символом нашої взаємної підтримки і спільної боротьби за гідне сьогодення, за краще майбутнє нашої Батьківщини.

                                    

З повагою, селищний голова      Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

 

У травні щочетверга на прямому зв’язку пенсійна служба області

 Щочетверга з 11.00 до 12.00 у головному управлінні за номером “гарячої” телефонної лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів...

                              

                     

Докладніше

Придбано комунальну техніку для потреб громади

 Для забезпечення потреб громади  та покращення якості надання комунальних послуг населенню за кошти бюджету селищної громади було придбано комунальну техніку:  каток дорожній та асфальтоукладач, які будуть використовуватися для ремонту дорожнього покриття в населених пунктах громади.  Нагадаємо, що рівно рік  тому було придбано вантажний автомобіль «MAN»...

                   

 

Докладніше

ВІТАННЯ!

 Шановні прикордонники! Дорогі ветерани!

 

Щиро вітаємо всіх з Днем прикордонника України!

Це свято справжніх захисників України, які вдень і вночі забезпечують надійний спокій всієї держави на кордоні.

             

Цього дня висловлюємо глибоку вдячність усім тим, хто сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої України.

    

Бажаємо вам і вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров’я, щастя та всіляких життєвих гараздів. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові, здобуття якнайшвидшої перемоги.

 

Слава Україні! Героям слава!

        

З повагою, селищний голова                              Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повідомлення про початок обприскування посівів

 ФГ «ЦЕНТР»  повідомляє   про те, що на полях Добровеличківської громади в смт Добровеличківка з 30 квітня по 02 травня 2024 року планується проведення обприскування посівів ріпаку озимого, засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря не вище 25С, відносна вологість не нижче 50% та швидкість вітру до 5 м/с).

                

Початок робіт з 30.04. 2024 року 20.00 години вечора до 6.00 ранку.

                        

Група пестицидів: інсектицид 3 клас токсичночсті, безпечний для бджіл.

                        

Головний агроном ФГ «ЦЕНТР» О.Гладкий,
контактний номер телефону  068 34 34 784

      

 

ЗАРАХУВАННЯ ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ПЕРІОДІВ НАВЧАННЯ

 Як обчислюється страховий стаж?

Наразі страховий стаж обчислюється територіальними органами Пенсійного фонду України за даними, що містяться в системі персоніфікованого обліку, про сплату страхових внесків в сумі, не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.

За періоди до впровадження системи персоніфікованого обліку стаж обчислюється на підставі документів та в порядку, визначеному законодавством, що діяло до набрання чинності Законом України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” (до 01.01.2004), а також даних, включених на підставі цих документів до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування...

Докладніше

ДО УВАГИ!

 Добровеличківський  РЕМ  ПрАТ   «Кіровоградобленерго» повідомляє  про  те,  що в період з 09:00 до 17:00 години  будуть  проводитись планові  роботи  з  тимчасовим  відключенням споживачів, за наступними адресами:

                                   

 6 травня 2024 р.

Новоодеса, Центральна, 5, 16, 20, 28, 77

Трояни, Миру, 1, 4, 8-9

Трояни, Центральна, 4, 8, 12, 14-15, 17-18, 22-27, 30-36, 71, 78-79...

Докладніше
←  повернутися 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 146 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада