Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Матеріали за Вересень 2024 року

17 вересня - День усиновлення

День усиновлення – свято в Україні, яке з 2023 року відповідно до Указу Президента України відзначається 17 вересня, співпадає з днем Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії і, мабуть, це не випадково. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, та дітям, які залишилися без батьківського піклування...

Докладніше

До уваги!

Добровеличківський  РЕМ  ПрАТ   «Кіровоградобленерго» повідомляє  про  те,  що 24 вересня 2024 року в період з 09:00 до 17:00 години  будуть  проводитись планові  роботи  з  тимчасовим  відключенням споживачів, за наступними адресами...

Докладніше

УВАГА! ВІДТЕПЕР ОТРИМАТИ ДЕЯКІ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ МОЖНА ЗА ДОПОМОГОЮ ШЕРИНГУ ДОКУМЕНТІВ

 Що таке шеринг документів?

Шеринг документів ‒ це сервіс, за допомогою якого електронні копії документів громадян із застосунку “Дія” автоматично надсилаються до Пенсійного фонду України. Раніше ця можливість поширювалася лише для ID картки, відтепер вона доступна і для реєстраційного номера платника податків  та свідоцтва про народження дитини. Іншими словами, якщо у заявника немає при собі оригіналів відповідних документів, це в жодному разі не вплине на отримання ним потрібної послуги. Адже достатньо поділитись цифровою копією документів через застосунок “Дія”...

Докладніше

В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАВ ЧАТ-БОТ З ВАКЦИНАЦІЇ

Задля збереження здоров’я українців важливо, щоб програма імунізації в Україні безперервно працювала, попри умови воєнного стану, перебої з електропостачанням, обмежену роботу медичних закладів під час повітряних тривог. Також важливо, щоб люди мали змогу отримати актуальну інформацію про вакцинацію та відповіді на свої запитання будь-де, максимально зручно для себе.

   

З цією метою в Україні запрацював новий зручний он-лайн сервіс – чат-бот з вакцинації https://vaccine.org.ua/chat/...

Докладніше

ВІТАННЯ

 Шановні працівники лісового господарства!

 

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівника лісу!

 

Ваша щоденна робота потребує не лише професіоналізму, а й великої відповідальності, любові до природи та дбайливого ставлення до неї. Ви – справжні охоронці нашого зеленого скарбу, і ми висловлюємо вам глибоку вдячність за вашу нелегку, але важливу місію.

 

Бажаємо вам міцного здоров'я, наснаги, успіхів у всіх починаннях та задоволення від вашої праці. Нехай ваша робота завжди буде гідно оцінена, а природа відповідає взаємністю, даруючи мир, спокій і красу.

 

Зі святом вас!

 

З повагою, селищний голова                    Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

ВІТАННЯ

 Шановні спортсмени, тренери,

працівники галузі фізичної культури та спорту!

 

Вітаємо вас із Днем фізичної культури та спорту! Це свято об’єднує всіх, хто цінує силу, здоров’я, витривалість і активність, хто кожного дня працює над собою, долає труднощі і досягає нових висот. Дякуємо всім, хто популяризує спорт у нашій громаді та надихає молодь на досягнення нових вершин.

 

Бажаємо всім спортсменам великих перемог, міцного здоров'я та нових спортивних звершень! Нехай фізична активність стане невід'ємною частиною життя, а наша громада буде прикладом здорового і активного способу життя.

 

Зі святом!

 

З повагою, селищний голова                    Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

ВІТАННЯ

 Шановні захисники та захисниці, військовослужбовці танкових військ!

   

Щиро вітаємо вас із Днем танкових військ. Сьогодні ми вшановуємо вашу відвагу, професіоналізм і самовіддану службу.

   

Ваша сила, мужність і бойовий дух надихають нас і дають віру в майбутнє. Ви є справжнім прикладом служіння Батьківщині, а ваш внесок у захист рідної землі неможливо переоцінити.

   

Бажаємо вам міцного здоров'я, миру, сили духу та успіхів у всіх ваших справах. Нехай кожен день служби приносить тільки перемоги, а в серці завжди панує віра у світле майбутнє нашої держави.

    

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою, селищний голова                    Володимир  ОСІЄВСЬКИЙ

 

Як оформити неповнолітнього працівника

 

Чим відрізняються трудовий і цивільно-правовий договори

 

Надомна і дистанційна робота: у чому різниця?

 

←  повернутися 1 2 3 4 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада