Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Держпродспоживслужба » САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНИЙ НАГЛЯД » Сторінка 3

Профілактика гострих кишкових захворювань і харчових отруєнь для керівників закладів громадського харчування

З метою запобігання гострим кишковим захворюванням і харчовим отруєнням, пов'язаним з проведенням масових заходів (свята, випускні вечори, весілля, хрестини, поминальні обіди тощо) на об'єктах громадського харчування, суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи – підприємці), які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані забезпечити ряд вимог...

Докладніше

Дії населення при загрозі або виникненні НС з викидом (виливом) АЗОТУ

Україна вже більше п'яти місяців бореться із російськими загарбниками. За цей час вже фіксувалися випадки хімічної атаки населення у різних регіонах, тому важливо знати, як правильно діяти, аби захиститися від отруєння азотною кислотою.

АЗОТНА КИСЛОТА – безбарвна димуча рідина з їдким запахом, легко розкладається,забарвлюючись у жовтий колір. Сильний окислювач, корозійна для більшості металів...

Докладніше
←  повернутися 1 2 3 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси







    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада