Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Економічний та соціальний розвиток » Програма ЕСР » 2024 » В РАМКАХ РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛОСЯ ТРЕТЄ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

В РАМКАХ РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛОСЯ ТРЕТЄ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

 Продовжується робота над Стратегією розвитку Добровеличківської територіальної громади до 2027 року. 14 грудня  робоча група провела третє засідання за участю заступника селищного голови Валентини Саакян, керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних закладів та установ громади, старостів та активних мешканців громади.

  

 Під час робочої зустрічі було презентовано попередні напрацювання, зроблений SWOT- аналіз, метою якого є формулювання основних напрямів розвитку через систематизацію наявної інформації. Крім того, було визначено Стратегічні та Операційні цілі і завдання стратегії. Завідувач сектору економічного розвитку та інвестицій Виконавчого органу Добровеличківської селищної ради-Апарату ради Катерина Засядько детально розповіла про «Дерево цілей» Стратегії розвитку громади та формування проєктних заявок до Плану заходів на 2024–2027 роки.

 

Ознайомитися із матеріалами засідання та напрацюваннями можна буде на офіційному сайті Добровеличківської селищної ради в закладці «Стратегія розвитку».

   

Просимо громадськість Добровеличківської громади долучатися до розробки Стратегії розвитку громади на майбутні чотири роки.

   

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада