Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ЗВЕРНЕННЯ

ЗВЕРНЕННЯ

 Шановний голово, шановні колеги-депутати,

шановні присутні!

 

Хочеться, щоб ми з вами говорили не лише про те, що потрібно зробили, а й помічали те, що було зроблено. Адже, попри пандемію коронавірусу та економічний спад у всьому світі, Україна гідно пройшла 2021 рік, а в певних напрямках ми мали серйозні досягнення.

Однією з головних перемог минулого року сміливо можна назвати «Велике будівництво».

Тут результати справді вражають. У межах програми в Україні вдалося побудувати й відновити понад 7 тис. км державних та місцевих доріг, 250 мостів, 102 майданчики зважування в русі, 167 км колій, 2 аеропорти, 68 шкіл, 47 садочків, 237 сільських амбулаторій, 132 приймальні відділення, 33 лікарні. Медзаклади отримали сучасне обладнання.

Також робота тривала і над спортивними об’єктами. Було відновлено й побудовано 22 басейни, 13 ДЮСШ, 28 стадіонів, 466 спортивних майданчиків, 596 активних парків, 15 спортивних комплексів. Крім того, ремонтувалися будинки культури, пам’ятки історії та архітектури, філармонії, парки та ЦНАПи. До 30-ї річниці незалежності України було встановлено 23 великі прапори й радіо-телевізійна вежа поблизу лінії розмежування на Донбасі, з допомогою якою наша країна доносить правду на окуповані території. Завдяки «Великому будівництву» в Україні було створено 130 тисяч робочих місць.

Згідно із соціологічними дослідженнями, кожен третій наш співвітчизник вважає «Велике будівництво» одним із найголовніших досягнень України у 2021 році, а зміни на краще в інфраструктурі вказують понад 60% громадян.

Завдяки «Великому будівництву» в нашому регіоні також була реалізована значна кількість важливих проектів. Так, протягом минулого року в Кіровоградській області збудували й відремонтували понад 300 кілометрів державних і місцевих доріг, 13 мостів та 12 інших об’єктів. Зокрема, 6 приймальних відділень, 2 школи, садочок, спортивну школу, театр, а також 21 активний парк.

Дуже важливо, що «Велике будівництво» зачіпає не лише обласний центр і великі міста, а й села та маленькі містечка. Наприклад, тепер діти смт Побужжя займаються в реконструйованому ліцеї, а в смт Добровеличківка відремонтовані садочок та амбулаторія.

Президентська програма «Велике будівництво» довела свою ефективність, і всі ми переконалися в тому, що хороші дороги в Україні можливі, а кошти платників податків можуть служити кожному громадянину, а не лише обмеженій купці олігархів. Тому «Велике будівництво» має бути продовжене й розширене. Це дозволить нам, українцям, отримувати якісні послуги, подорожувати Україною, активно обмінюватися досвідом, розвивати регіони, окремі громади й таким чином об’єднувати країну.

 

Дякую за увагу!

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада