Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Подаруйте дитині родину!

Подаруйте дитині родину!

 У свято Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями і приємними клопотами. Взяти на виховання дитину – дуже відповідальний та нелегкий крок. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.

Кожна дитина має право жити й виховуватись у сім’ї. Пишаюся тим, що в нашій громаді живуть люди які мають велике та добре серце. Які огортають дітей любов'ю, турботою, створюють теплий мікроклімат в родині, а діти відчувають підтримку, ніжність та розуміння, які так потрібні у будь-якому віці.

Відповідно до українського законодавства, усиновлення – це прийняття усиновлювачем у свою сім’ю особи на правах дочки чи сина, яке здійснене на підставі рішення суду.

Усиновити можна дитину у віці від 2 місяців до 18 років. Крім виняткових випадків, коли за рішенням суду усиновити можна й повнолітнього, який є сиротою або позбавлений батьківського піклування до досягнення ним 18 років (згідно ч. 2 ст. 208 Сімейного кодексу).

На даний час у нашій громаді функціонує 1дитячий будинок сімейного типу в якому виховується 5 дітей, 1 прийомна сім’я в якій виховується 1 дитина, 36 дітей виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників, та 5 дітей яких усиновлено. З впевненістю можу сказати, що завдяки безмежній любові цих людей діти знайшли справжню батьківську опіку, щасливу родину та сімейний затишок.

Від щирого серця вітаю усі сім’ї, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, низький уклін вам за вашу доброту, любов, піклування, за готовність віддати частину свого серця малечі, яка так потребує батьківського тепла.

Бажаю вам, шановні, міцного здоров’я, щастя та злагоди. Нехай Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними ваші діти. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем.

Закликаємо всіх жителів громади, небайдужих до проблем дітей, що потребують нашої доброти, чуйності і батьківської турботи, проявити свої кращі людські якості – дати хліб і дах, батьківську турботу і теплоту дітям –сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

За більш детальною інформацією як стати кандидатом в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, які держава надає гарантії Ви можете звернутись до служби у справах дітей виконавчого органу Добровеличківської селищної ради –Апарату ради за адресою: смт.Добровеличківка, вул.Незалежності 112.

                                                                                                                    

З повагою начальник служби у справах дітей               Валентина ЯЦЕНКО

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада