Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

 Одержувачі житлових субсидій та пільг отримають додаткову підтримку на придбання твердого палива

 

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 «Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива».

Нормативним актом передбачено надання в опалювальному сезоні 2023 – 2024 років одержувачам пільг і житлових субсидій, які набули право на отримання виплати на придбання твердого пічного побутового палива або отримали відповідну виплату у 2023 році, додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів.

 

Для надання згоди на збір, передачу та обробку персональних даних міжнародному донору для оплати підвищеного розміру підтримки необхідно звернутися до: відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центу) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, або до Центру Надання Адміністративних Послуг Добровеличківської селищної ради за адресою: смт. Добровеличківка вул. Незалежності, 112.

При собі мати оригінали паспорту та картки платника податків, витяг з реєстру територіальної громади (при потребі). Жителям населених пунктів нашої громади які входять до старостинських округів необхідно звернутися із вищевказаними документами до старостинського округу.

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ НА ТЕ, ЩО ДАНИЙ ВИД ДОПОМОГИ БУДЕ НАДАВАТИСЬ ЛИШЕ ОТРИМУВАЧАМ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ НА ПРИДБАННЯ ТВЕРДОГО ПІЧНОГО ПОБУТОВОГО ПАЛИВА!

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада