Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » 3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

 Щороку 3 грудня, українське суспільство разом з усією міжнародною спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

 

Цей день покликаний привернути увагу до проблем людей з особливими потребами та нагадати людству про його обов’язок виявляти турботу та милосердя до менш захищеної частини суспільства.

 

На жаль, від початку повномасштабного вторгнення кількість українців з інвалідністю значно зросла. Щодня війна калічить насамперед тих, хто нас захищає, тих хто живе на лінії зіткнення чи страждає від підлих ударів росіян.

 

Захищаючи гідність людей з інваліднісю, ми захищаємо своє людське обличчя. Практика показує, що ці люди можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають. Ми щиро бажаємо всім, хто не байдужий до цієї проблеми, сил і міцного здоров’я, теплих стосунків з рідними та близькими людьми, бадьорості духу, і надалі залишатися прикладом безмежних людських можливостей та міцної сили волі.

 

Також висловлюємо слова подяки всім, хто опікується людьми з інвалідністю. Адже ваша щоденна праця — це справжній прояв любові, людяності та милосердя. Низький уклін за вашу складну, але таку вкрай потрібну роботу.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада