Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Вітання до дня місцевого самоврядування

Вітання до дня місцевого самоврядування

Місцеве самоврядування – це надійна, потужна частина українського тилу. Сотні тисяч фахівців, які допомагають нашим військовим та цивільним і забезпечують функціонування держави на рівні територіальних громад.

 

Підтримка воїнів і фронту, внутрішньо переміщених осіб, гуманітарна допомога, розвиток громад, питання оборони населених пунктів, пункти незламності – війна поклала на органи місцевого самоврядування ще більше обов’язків. 

  

Наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і відповідальність працівників органів місцевого самоврядування є гідним внеском в розвиток нашої Держави.

  

З нагоди свята Дня місцевого самоврядування селищний голова Володимир ОСІЄВСЬКИЙ з вітальним словом звернувся до працівників селищної ради, подякував за сумлінну та результативну роботу, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

  

Вручив Грамоту Новоукраїнської районної ради за сумлінну працю, активну громадську та життєву позицію начальнику відділу - головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності БОЙЧЕНКО Світлані Вікторівні.

  

За сумлінну працю, вагомий внесок у підвищення ролі органів місцевого самоврядування, активну громадянську позицію Подякою Кіровоградської обласної ради нагороджено заступника начальника управління – начальника бюджетного відділу фінансового управління Добровеличківської селищної ради ТАЛАНА Володимира Васильовича.

   

    

  

  

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада