Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Оголошено проведення електронного аукціону

Оголошено проведення електронного аукціону

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що  відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами), Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 ( із змінами), Регіональним відділенням в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Новоандріївка, вул. Молодіжна, 40,  який відбудеться 26.12.2023. Стартова ціна на аукціоні – 1558,40 грн (без урахування ПДВ).

  

Детальна інформація про зазначений вище електронний аукціон доступна на офіційному вебсайті Фонду державного майна України, в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» та порталі https://privatization.gov.ua/

   

Відомості про об’єкти майна, що входять до складу об’єкта приватизації доступні за посиланням: https://privatization.gov.ua/product/gromadskyj-budynok-z-gospodarskymy-dopomizhnymy-budivlyamy-ta-sporudamy-u-skladi-a-budivlya-likarni-a-prybudova-a1-prybudova-b-garazh-v-saraj-gg-pogrib/.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада